Home Games Gaming News Front Mission 1st Remake Limited Edition

Front Mission 1st Remake Limited Edition

0

Η Microids ανακοίνωσε το παιχνίδι Front Mission 1st Remake Limited Edition, που αναπτύχθηκε από τη Forever Entertainment, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 20 Απριλίου 2023.

Η ανακοίνωση συμπληρώθηκε από ένα καινούριο trailer που επιδεικνύει το αποκλειστικό περιεχόμενο της limited edition. Η συγκεκριμένη έκδοση, που σχεδιάστηκε από τη Microids, προσφέρει περιεχόμενο από τους καλλιτέχνες που ήταν υπεύθυνοι για τη δημιουργία του παιχνιδιού.

Δείτε το Trailer:

Front Mission 1St Remake | Gameplay Trailer

Η Limited Edition περιλαμβάνει:

  • Το παιχνίδι Front Mission 1st Remake για το Nintendo Switch
  • Ένα αποκλειστικό lenticular
  • Εκτυπωμένο εγχειρίδιο του παιχνιδιού
  • 2 λιθογραφίες

Τι είναι το Front Mission 1st Remake:

Αναλάβετε τον ρόλο ενός μέλους της O.C.U. ή της U.C.S., τροποποιήστε το Wanzer σας, αναπτύξτε τη στρατηγική σας και χρησιμοποιήστε τη δύναμη πυρός αλλά και το περιβάλλον για να αποκτήσετε πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου σας.

Το έτος 2090, οι συγκρούσεις στον κόσμο δίνονται με γιγάντιες πολεμικές μηχανές που αποκαλούνται Wanzer. Το νησί Huffman, το μόνο σημείο όπου η Oceania Cooperative Union (O.C.U.) και η Unified Continental States (U.C.S.) μοιράζονται κοινά σύνορα, είναι ένα έντονο σημείο σύρραξης.

Μια διμοιρία αναγνώρισης εδάφους της O.C.U. με αρχηγό τον Captain Royd Clive αναλαμβάνει να ερευνήσει ένα εργοστάσιο πυρομαχικών της U.C.S. Πέφτει σε ενέδρα των Wanzer της U.C.S., με αποτέλεσμα την έναρξη μιας σειράς γεγονότων που βυθίζουν ολόκληρο το νησί στον πόλεμο.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Ζήστε μια περιπέτεια σε ένα περίπλοκο γεωπολιτικό σύμπαν και επιλέξτε την παράταξή σας σε δύο ξεχωριστά campaigns. Τροποποιήστε κάθε κομμάτι του Wanzer σας, βελτιώστε τη δύναμη πυρός του, τη θωράκιση, την ταχύτητα και κερδίστε το πλεονέκτημα στις μάχες.
  • Λάβετε υπόψη το περιβάλλον και αναπτύξτε την καλύτερη δυνατή στρατηγική για να κερδίσετε γρήγορα το πάνω χέρι έναντι του αντιπάλου σας.
  • Απολαύστε το remake σε 3D με βελτιωμένα γραφικά και εφέ. Παίξτε στο modern mode με νέες λειτουργίες ή ζήστε το αρχικό gameplay.

Το Front Mission 1st Remake Limited Edition θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 20 Απριλίου 2023. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει!

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version