MusicMusic NewsOdy Icons: Κυκλοφόρησαν νέο single και video

Ody Icons: Κυκλοφόρησαν νέο single και video

-

Οι Ody Icons κυκλοφόρησαν το νέο τους single, το οποίο συνοδεύεται και από video, με τίτλο “Cosmos Island“.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Το Cosmos Island είναι ένα μέρος όπου επιτρέπονται όλα! Εκτός από κάποια. Ένας παράδεισος, όπου εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι μπορείτε να φτιάξετε ένα καταπληκτικό μέλλον, αν έχετε ελεύθερο χρόνο δηλαδή. Υπάρχουν μερικοί, ας πούμε απλοί, αλλά βασικοί κανόνες λειτουργίας.

Το Cosmos Island είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ των ody icons με τον τίτλο POLYDRAMA, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό δείγμα δουλειάς σε σχέση με το πρώτο single που είχε κυκλοφορήσει τον Μάιο με τον τίτλο Sóse και τα δύο σε παραγωγή Φώτη ingie Παπαθεοδώρου και ody icons.

Στο Cosmos Island μας αποκαλύπτεται η θεατρική πλευρά των ody icons, μέσα από ένα τραγούδι εμπνευσμένο από τον κόσμο του καμπαρέ και των μιούζικαλ. Ένα τραγούδι που υμνεί μια φανταστική ουτοπία στην οποία πρωταγωνιστούν μέσω της τεχνικής του deep fake. γνωστοί πολιτικοί, γνωστοί για τις αυταρχικές πολιτικές τους θέσεις, Το προσβάσιμο βίντεο είναι σκηνοθετημένο από τον χορογράφο Χάρη Κούσιο και τον ody icon και σε αυτό συμμετέχει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Νατάσα Γιάμαλη.

Οι Ody Icons δηλώνουν: “Το Cosmos Island γράφτηκε κατά την περίοδο της πρώτης καραντίνας. Μόλις είχα μετακομίσει πίσω στην Αθήνα και έμενα τότε στο Μεταξουργείο. Τα βράδια που υπήρχε ο κατ’οίκον περιορισμός, όταν έβγαζα βόλτα τον σκύλο μου συναντούσα κυρίως τοξικομανείς που τους πετούσαν οι άνθρωποι καυτό νερό από τα μπαλκόνια για να φύγουν από τις πυλωτές τους και μετά τους κυνηγούσε η αστυνομία στα στενά. Στην τηλεόραση διαγγέλματα, στατιστικές, θάνατοι. Ενώ απέναντι από το μικρό παράθυρο του δωματίου που νοίκιαζα έβλεπα την ταμπέλα ενός κλειστού ξενοδοχείου που λεγόταν Cosmos Hotel. Αυτό λοιπόν είχε ένα μπαρ από την πίσω πλευρα που λεγόταν Cosmos Island Cafeteria. Έτσι επιστρέφοντας στο πιάνο μου συνδέθηκαν στο νου μου η πραγματικότητα και το ξενοδοχείο. Έτσι γράφτηκε σε ένα βράδυ το Cosmos Island.”

Στο βίντεο αποτυπώνεται η σύγχρονη τηλεοπτική κουλτούρα των εκπομπών που φιλοξενούν πολιτικούς όσο ακραίες απόψεις κι αν φέρουν, που μας δείχνουν σε τρισδιάστατη αναπαράσταση τους θανάτους αθώων ανθρώπων ενώ στο μεταξύ μας ψυχαγωγούν πουλώντας μας καλοφτιαγμένα ψέματα. Στο βίντεο συμμετέχουν τέσσερις γυναίκες διερμηνείς της νοηματικής, η Ανδρονίκη Ξανθοπούλου, η Όλγα Δαλέκου, η Σοφία Ζάγκα και η Τριανταφυλλή- Μαρία Καραγκιόζη ενώ η Νατάσα Γιάμαλη μας παρουσιάζει τον Εθνικό Ύμνο του Cosmos Island, όπως οι δημοσιογράφοι των κρατικών τηλεοράσεων στις δικτατορίες. Τα κοστούμια έχει φτιάξει ο Μάριος Ράμμος εκτός από το κοστούμι με τις μάσκες το οποίο είναι μια δημιουργία της Ελένης Καββάδα και του brand 240791ek. Τη διεύθυνση φωτογραφίας έκανε ο Γιώργος Δούσης, ενώ το μοντάζ ανέλαβε ο Αλέξανδρος Παπαθανασόπουλος. Τα ειδικά εφέ δημιούργησε ο Ιάσονας Μεϊντάνης. Ο Χρίστος Παπαμιχαήλ ανέλαβε τη διεύθυνση προσβασιμότητας και την οργάνωση παραγωγής ο Περίανδρος Αλεξούλης. Τα γραφιστικά δημιουργεί ο Μάρκος Ζουριδάκης (nodataism) και την επικοινωνία επιμελείται η Κατερίνα Τριχιά.

Βρείτε το τραγούδι σε όλες τις πλατφόρμες 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα