Home Games Gaming News Diablo 4 Season 1: Ημερομηνία κυκλοφορίας και λεπτομέρειες

Diablo 4 Season 1: Ημερομηνία κυκλοφορίας και λεπτομέρειες

0

Η Blizzard ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρώτης σεζόν του Diablo 4, με τίτλο “Season of the Malignant“. Η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου.

Σε αυτή, οι παίχτες θα πρέπει να βοηθήσουν ένα χαρακτήρα με όνομα Cormond, για να αντιμετωπίσει την κατάρα του Maligrant που έχει κυριεύσει το Sanctuary μετά τα γεγονότα του main quest του Diablo 4.

Δείτε το σχετικό trailer:

Το quest line του Cormond θα προσφέρει αρκετές νέες προκλήσεις, αλλά και δυνάμεις που θα δώσουν τη δυνατότητα για νέα builds στους χαρακτήρες. Το Malignant θα ενσωματωθεί παντού, πράγμα που σημαίνει πως κάποια elite monsters θα το έχουν στα χαρακτηριστικά τους. Σκοτώνοντας τα, θα λαμβάνεται μια Caged Heart, ένα νέο αντικείμενο που ενσωματώνεται στον εξοπλισμό δίνοντας νέες δυνάμεις. Θα υπάρχουν 32 νέες δυνάμεις.

Φυσικά θα έχουμε και νέα bosses, legendary items και unique weapons. Τα νέα items θα πέφτουν και στο Eternal Realm, οπότε αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε τον υπάρχον χαρακτήρα σας χωρίς να μπείτε στη νέα σεζόν. Αν όμως θελήσετε να μπείτε, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο χαρακτήρα.

Αν φτιάξετε νέο χαρακτήρα, θα έχετε ήδη μαζί σας το Fog of War και όλα τα Altars of Lillith, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε το Renown που σας περιμένει όταν ξεκινήσετε τη σεζόν.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version