MusicLiveDisturbed, Bullet for my Valentine, Nova Twins & O.Y.D...

Disturbed, Bullet for my Valentine, Nova Twins & O.Y.D – Φωτογραφίες

-

Άλλη μια Metal μέρα ολοκληρώθηκε για το Release Athens 2023, με τους Disturbed, Bullet For My Valentine, αλλά και τους O.Y.D. και Nova Twins.

Ήταν λίγο μετά τις 18:00, όταν οι O.Y.D. ανέβηκαν στη σκηνή για να ανοίξουν την έβδομη ημέρα του φεστιβάλ, και να αποδείξουν ότι πρόκειται για μια απ’τις κορυφαίες live μπάντες της χώρας. Στη συνέχεια, ήταν οι Nova Twins αυτές που επιβεβαίωσαν τα διθυραμβικά σχόλια που ακολουθούν τις εμφανίσεις τους και παρουσίασαν ένα σετ που τα είχε όλα: ένταση, ρυθμό και εθιστικά τραγούδια.

Η Πλατεία Νερού πήρε φωτιά αμέσως μετά, με τους Bullet For My Valentine, να πραγματοποιούν μια μεγαλειώδη εμφάνιση, και το κοινό, απ’τις πρώτες νότες του “Scream Aim Fire” μέχρι τις τελευταίες των ” Your Betrayal”, “Tears don’t fall”, “Waking The Demon”, να μετατρέπoυν το χώρο σε ένα τεράστιο mosh pit.

Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε φυσικά απ’τους Disturbed, στη μεγάλη τους επιστροφή στο Release Athens, με ένα εκπληκτικό show που βρήκε την ανταπόκριση που του άξιζε, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής του γκρουπ, ο απίθανος David Draiman, να ξεκαθαρίζει πως οι Disturbed είχαν μπροστά τους, το καλύτερο κοινό της περιοδείας τους μέχρι στιγμής.

Δες εδώ το photo-story της 7ης ημέρας:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επερχόμενα Live

Τελευταία Άρθρα

The Prodigy, Primal Scream, Lip Forensics – ανταπόκριση

Η 13η μέρα του Release Athens 2023, παρά τον καυτό ήλιο, εξελίχθηκε σε μια απ’ τις κορυφαίες βραδιές του φετινού καλοκαιριού, με αποκορύφωμα την εμφάνιση των The Prodigy.

Release Athens 2023: το διήμερο των Arctic Monkeys

Ολοκληρώθηκε το διήμερο των Arctic Monkeys στα πλαίσια του Release Athens 2023, μαζί με τους The Hives, Willie J Healey, Green Was Greener και The Vaxtones.

Release Athens: Φωτογραφίες από τη δέκατη μέρα

Η 10η ημέρα του Release Athens 2023 ήταν μια απολαυστική βραδιά, με σπάνιες εμφανίσεις από μοναδικά ονόματα της ηλεκτρονικής - και όχι μόνο - σκηνής.

Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn & Bleed from Within

Ολοκληρώθηκε η ένατη μέρα του Release Athens 2023, όπου μάλλον ήταν και η πιο δυνατή, με Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn & Bleed from Within.

POLTERGEIST FESTIVAL: Γνωρίστε τους Terrapin

Με το POLTERGEIST FESTIVAL να πλησιάζει, κυκλοφόρησε νέο video γνωριμίας με ένα από τα συγκροτήματα του φεστιβάλ, τους Terrapin.

Jinjer: Ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους album

Οι Jinjer, με μια φωτογραφία στα social media, ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων για το νέο τους album.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα