MusicLiveRelease Athens: Φωτογραφίες από τη δέκατη μέρα

Release Athens: Φωτογραφίες από τη δέκατη μέρα

Η 10η ημέρα του Release Athens 2023 ήταν μια απολαυστική βραδιά, με σπάνιες εμφανίσεις από μοναδικά ονόματα της ηλεκτρονικής – και όχι μόνο – σκηνής.

Αν χρειαζόταν κάποια απόδειξη πως οι Στέρεο Νόβα είναι ένα από τα κορυφαία και πιο ξεχωριστά συγκροτήματα της χώρας, η ανεπανάληπτη εμφάνισή τους στην Πλατεία Νερού ήρθε να πείσει και τους πιο δύσπιστους. 

Ο Junior SP. ανέλαβε να ανοίξει τη βραδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ένα αψεγάδιαστο DJ set, ενώ οι Marva Von Theo πήραν την σκυτάλη και επιβεβαίωσαν όσους πιστεύουν πως πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. 

Αμέσως μετά, οι Leftfield ανέβασαν κατακόρυφα τον ηλεκτρικό παλμό της βραδιάς. Ένα συγκρότημα που ήταν δεκαετίες μπροστά όταν εμφανίστηκε στα 90s και, απ’ ότι είδαμε χθες, το ίδιο ισχύει και τώρα. Το ηχητικό τους οπλοστάσιο τα είχε όλα: και house και dub και techno και breaks, γι’ αυτό και δεν αποτέλεσε έκπληξη πως, ιδίως στην κορύφωση που παρακολουθήσαμε στο τελευταίο μέρος του show, η Πλατεία Νερού μετατράπηκε σε ένα τεράστιο dancefloor.

To φινάλε της βραδιάς ανήκε, φυσικά, στους Στέρεο Νόβα και ήμασταν τυχεροί όσοι παρακολουθήσαμε από κοντά μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας τους. Το εκρηκτικό ξεκίνημα με τη “Νέα Ζωή 705” και τις πάντα ανατριχιαστικές “3000 Μέρες”, έδωσε το στίγμα ενός ευφορικού show το οποίο συνοδευόταν, από την αρχή έως το τέλος, από τα συγκλονιστικά visuals του Νίκου Πατρελάκη, ενώ τους ΣΝ πλαισίωσαν ο Πέτρος Τσαμπαρλής στα ντραμς και η Iota Phi, που ερμήνευσε το “Ταξίδι στη Γη” αλλά και την ολοκαίνουργια “Ίριδα”.

Το κλείσιμο με τα “Ηλίθια Αστεία” και τις γιγαντοοθόνες να δείχνουν τον Κωνσταντίνο Β. και το Μιχάλη Δ. να χορεύουν στο video clip του τραγουδιού από τα 90s, υπενθύμισε πως οι Στέρεο Νόβα δεν έπαψαν (και ούτε πρόκειται, ποτέ) να είναι επίκαιροι. Ήταν μια βραδιά που, όπως λέει και το βασικό μήνυμα του Release Athens, μας γέμισε με μοναδικές αναμνήσεις.

Δες εδώ τις καλύτερες φωτογραφίες της βραδιάς:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame
- Advertisement -

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Nintendo Switch: 7 παιχνίδια για να παίξεις το Φλεβάρη

Σας προτείνουμε 7 παιχνίδια γεμάτα γρίφους, μυστήριο, έγκλημα και έρωτα, για να παίξετε στο Nintendo Switch τώρα που μπήκε ο νέος μήνας.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα