GamesGaming NewsDiablo IV - ξεπέρασε τα 666εκ δολάρια σε πωλήσεις

Diablo IV – ξεπέρασε τα 666εκ δολάρια σε πωλήσεις

-

Το Diablo IV έκανε το καλύτερο best-selling opening στην ιστορία της Blizzard. Κατάφερε να ξεπεράσει τα 666 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις παγκοσμίως τις πρώτες πέντε μέρες μετά την κυκλοφορία του.

Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρω πως η εταιρία για την μέτρηση των πωλήσεων χρησιμοποιεί την ημερομηνία που το παιχνίδι κυκλοφόρησε κανονικά και όχι όσο ήταν σε early access.

Ο Mike Ybarra πρόεδρος της Blizzard είπε: “Εκ μέρους της Blizzard, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια των παικτών σε όλο τον κόσμο που βυθίζονται στο Diablo IV“.

Το Diablo IV είναι το αποτέλεσμα των απίστευτων ομάδων μας που δουλεύουν μαζί για να δημιουργήσουν και να υποστηρίξουν παιχνίδια που καθορίζουν το είδος, να χτίσουν θρυλικούς κόσμους και να εμπνεύσουν αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Είμαστε ταπεινοί από την ανταπόκριση, περήφανοι για την ομάδα και παραμένουμε προσηλωμένοι στο να ακούμε τους παίκτες μας και να διασφαλίζουμε ότι το Diablo θα συνεχίσει να ξεπερνά τις προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια“.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσω ενός δελτίο τύπου της Blizzard.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα