MoviesMovie SpotlightΜια ματιά στον Απροσδόκητο Eπισκέπτη...

Μια ματιά στον Απροσδόκητο Eπισκέπτη…

-

The guest ή αλλιώς “ο Απροσδόκητος Επισκέπτης“, που σίγουρα δεν θα θέλατε ποτέ να έχετε. Πρόκειται για ένα θρίλερ του σκηνοθέτη Adam Wingard και σεναριογράφου Simon Barrett. Η ταινία γυρίστηκε το 2014 και κρατάει 1 ώρα και 40 λεπτά. Αξίζει να την δεις;

Σύμφωνα με το IMDb έχει rating 6.7/10 κάτι που την κάνει μέτρια ίσως προς καλή.

Προσοχή ενδέχεται να κάνω μικρά spoil (ή μεγάλα).

Εκεί που καθόμουν και έψαχνα τι ταινία θα δω το βράδυ, έπεσα πάνω σε αυτή. Είδα την υπόθεση και μου άρεσε αρκετά, καθώς το είδος μου είναι ενδιαφέρον. Έχει να κάνει λοιπόν έναν στρατιώτη ο οποίος συστήνεται ως φίλος του νεκρού γιου της οικογένειας Peterson. Η μητέρα προσκάλεσε τον στρατιώτη να μείνει μαζί τους. Ε και κάπου εκεί ξεκινάει η δράση.

Ο στρατιώτης ή αλλιώς David στην αρχή φαίνεται να είναι πάρα πολύ ευγενικός και φιλικός με όλους, τόσο δηλαδή που κάπου λες ε κάτι τρέχει εδώ. Μερικά πλάνα στο βλέμμα του όμως προδίδουν πως κάτι σίγουρα δεν πάει καλά… Ο David προσπαθεί να εντυπωσιάσει και να βοηθήσει τον Luke όταν κατάλαβε ο,τι τον κάνουν bullying κάποιοι συμμαθητές του. Η βοήθεια του ήταν ο,τι τους έδωσε τόσο ξύλο, άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Έπειτα η αδερφή του Luke αφού αναγκάστηκε λόγο της μητέρας της να προσκαλέσει τον David σε έναν χορό, ο David κατάφερε να την κάνει σχεδόν να τον ερωτευτεί. Την επόμενη μέρα όμως όλα πήραν μια εντελώς διαφορετική τροπή όταν η αδερφή του Luke τον άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει κάτι για αλλαγή ταυτότητας και δαχτυλικά αποτυπώματα…

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να απαντήσω την αρχική ερώτηση, αξίζει να την δω; Η απάντηση μου είναι πως ΝΑΙ! Αν και ταινία του 2014 προσωπικά την βρήκα πάρα πολύ ωραία για το είδος της. Έχει ροή και δεν σε κάνει να βαριέσαι. Επίσης αρκετά εντυπωσιακά είναι και μερικά πλάνα, απλώς αν έχεις πρόβλημα με το να βλέπεις σκληρές εικόνες (πχ αίμα), τότε αυτό είναι ένα πρόβλημα. Οι ηθόποι παίζουν εξαιρετικά και από τα πρώτα λεπτά κιόλας κερδίζουν το ενδιαφέρον σου.

Αν την έχεις δει και εσύ, γράψε στα σχόλια πως την βρήκες, σου άρεσε;

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα