GamesGaming NewsWar Mongrels - Κυκλοφόρησε η Renegade Edition

War Mongrels – Κυκλοφόρησε η Renegade Edition

-

Η εκδοτική εταιρία Meridiem Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Renegade Edition του War Mongrels η οποία από σήμερα θα είναι διαθέσιμη για το PlayStation σε όλα τα καταστήματα της Ευρώπης. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Destructive Creations, είναι ένα real-time tactics game, και δείχνει την λιγότερο γνωστή πλευρά του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.

Η Renegade Edition περιλαμβάνει:

  • το soundtrack του παιχνιδιού σε ψηφιακή μορφή
  • ένα art book με λεπτομερή βιογραφικά των χαρακτήρων
  • μια ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία με αποκλειστικό artwork

Στόχος της εταιρίας ανάπτυξης είναι να ρίξει φως σε πτυχές του Β’ παγκοσμίου πολέμου που σπάνια εμφανίζονται σε βιβλία. Μπορείς να συνεργαστείς ακόμη και με κάποιον φίλο σου στο online co-op mode, να σχεδιάσεις επιθέσεις και να αιφνιδιάσεις τους στρατιώτες πιάνοντας τους στον ύπνο…

Στο παιχνίδι υπάρχουν animated σκηνές που είναι εμπνευσμένες από αληθινές καταγραφές επιζώντων και ιστορικών του πολέμου.

Story

Μια ομάδα απογοητευμένων δραπετών, αφού λιποτάκτησαν από το Γ’ Ράιχ, παλεύουν για να επιβιώσουν στις σκληρές συνθήκες του ανατολικού μετώπου. Καθώς ταξιδεύουν μέσα από περιοχές που έχουν πληγεί από τον πόλεμο, η μοίρα θα τους φέρει αντιμέτωπους με ένα κακό, που θα δοκιμάσει όχι μόνο τις αξίες τους και τα ιδανικά τους αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα