GamesReviewsCook Serve Forever Review

Cook Serve Forever Review

-

Το Cook Serve Forever είναι ένα παιχνίδι της εταιρίας Vertigo Gaming Inc. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Steam με τη μορφή Early Access και μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς.

Story

Πρόκειται για ένα παιχνίδι μαγειρικής που έχεις τον ρόλο της Nori Kaga, μιας home-taught chef. Η Nori Kaga το μόνο που έχει στη διάθεσή της είναι ένα food cart, αλλά και ένα μεγάλο όνειρο, να γίνει σαν το πρότυπο της, Chef Rhubarb.

Με μια πρώτη ματιά

Κάθισα αναπαυτικά και άνοιξα να παίξω το παιχνίδι. Αρχικά να πω πως δεν περίμενα να με εντυπωσιάσει τόσο μιας και δεν είμαι τόσο φαν των 2d παιχνιδιών, ωστόσο οφείλω να πω πως αυτό το παιχνίδι έκανε την διαφορά. Ανοίγοντας λοιπόν το παιχνίδι έπεσα φυσικά πάνω στο intro του παιχνιδιού και βασικά αυτό και μόνο με κέρδισε.

Γραφικά

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο όμορφα και καλοδουλεμένα φαίνονται τα γραφικά. Αυτό είναι δηλαδή που μου έκανε και εντύπωση στο intro. Έχει πολύ όμορφες λεπτομέρειες που αυτό μπορείς να το διακρίνεις τόσο στους χαρακτήρες και στις εκφράσεις τους τόσο και στο περιβάλλον.

Χειρισμός

Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς έπρεπε να κάνω και μου πήρε λίγη ώρα μέχρι να το βρω, καλά μη φανταστείς εννοώ κανένα λεπτό, ωστόσο έπρεπε να το σκεφτώ πολύ… Τέλος πάντων όταν βρήκα τι έπρεπε να πατήσω και πότε τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα, το μόνο που έπρεπε να κάνω έπειτα ήταν να το συνηθίσω. Όταν με λίγο κόπο το κατάφερα όλα έγιναν πιο εύκολα και μπορώ να πω και διασκεδαστικά.

Συμπέρασμα

Είναι σίγουρα ιδανικό για ώρες που θέλεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Σίγουρα θα το ξανά έπαιζα αν και δεν είναι από τα παιχνίδια που συνηθίζω να παίζω. Με κέρδισε μπορώ να πω και μου άφησε κάτι πολύ θετικό. Δεν χάνεις τίποτα λοιπόν να βάλεις το τηγάνι στη φωτιά και να φτιάξεις ένα hot dog!

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1928090/Cook_Serve_Forever/

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα