GamesGaming NewsΑνακοινώθηκε το Murder on the Orient Express

Ανακοινώθηκε το Murder on the Orient Express

-

Η εκδοτική εταιρία Microids και το Microids Studio Lyon ανακοίνωσαν πως μια πιο σύγχρονη έκδοση του κλασικού έργου Murder on the Orient Express της Agatha Christie θα έρθει το τελευταίο τρίμηνο του 2023 για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Στην αρχική ιστορία έχουν προστεθεί καινούρια στοιχεία ως αποτέλεσμα να δώσει στους παίκτες μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ακολουθώντας μια από τις φημισμένες υποθέσεις του Hercule Poirot.

Το παιχνίδι δηλαδή ακολούθησε πιστά την ιστορία απλός την βελτίωσε προσθέτοντας έναν νέο χαρακτήρα, την Joanna Locke, με την οποία μπορείς να βγεις από το περιβάλλον του τρένου μέσω flashbacks. Επίσης ενσάρκωσαν τον θρυλικό ντετέκτιβ Hercule Poirot που μάλιστα αναλαμβάνεις τον ρόλο του για να ανακαλύψεις χάρτες εγκεφάλων και να κάνεις εις άτοπο απαγωγές.

Ποια θα είναι όμως η ιστορία του;

Βρίσκεσαι ως ντετέκτιβ Hercule Poirot επιβιβασμένος στο Orient Express όπου ένα έγκλημα διαπράττεται. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού το τρένο περιβάλλεται από μοναδικούς χαρακτήρες οι οποίοι είναι όλοι ύποπτοι καθώς κρύβουν διάφορα μυστικά και κίνητρα. Στη συνέχεια θα προσπαθήσεις να λύσεις αυτό το μυστήριο. Θα τα καταφέρεις;

Επίσης υπάρχει ολοκληρωτική φωνητική απόδοση για αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα