Home Games Gaming News Καινούριο patch update για το The Last of Us Part I για...

Καινούριο patch update για το The Last of Us Part I για PC

0

Στο καινούριο patch update του The Last of Us Part I για PC διορθώθηκαν προβλήματα που υπήρχαν στον ήχο, στο UI και στα γραφικά.

Η Naughty Dog, στο κομμάτι του ήχου πρόσθεσε επιλογές και πλέον μπoρείς να επιλέξεις αν ο ήχος θα είναι muted ή muffled σε μερικά σημεία του παιχνιδιού. Στο γραφικό κομμάτι, αν έβλεπες το quality χαμηλότερο από αυτό που είχες επιλέξει, πλέον έχει διορθωθεί.

Σε περίπτωση που έχεις Nvidia κάρτα γραφικών σίγουρα θα έχεις και νεύρα από τα crashes ή τα προβλήματα που υπήρχαν όταν το έβαζες στα ultra γραφικά, πλέον και αυτό φτιάχτηκε.

Όπως καταλαβαίνουμε το παιχνίδι κάνει άλματα και διορθώνει αρκετά πράγματα τα οποία χαλούσαν πολύ το experience που παίκτη, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει όχι και τόσο καλή φήμη. Οι κριτικές στο Steam είναι ένα παράδειγμα με τους παίκτες να παραπονιούνται περισσότερο για τα πολλά crashes που έτρωγαν. Ελπίζω λοιπόν αυτό να τελειώσει σύντομα!

Δες αναλυτικότερα το update 1.0.3.0 εδώ και διάβασε το review του The Last of Us Part I για PC εδώ.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version