Home Games Reviews The Last of Us (PC) – Review

The Last of Us (PC) – Review

0

Άλλος ένας μεγάλος τίτλος της Sony, το The Last of Us, κυκλοφόρησε στο PC αυτή την εβδομάδα και μπορείτε να τον βρείτε στο Steam στα 59.99€. Στο Steam επίσης το παιχνίδι έχει λάβει ένα καταιγισμό από αρνητικά review.

The Last Of Us είναι ένα horror, apocalyptic, survival game, που ίσως να το έχετε ακουστά λόγω της μεταφοράς του παιχνιδιού σε σειρά από την ΗΒΟ. Για όποιον δηλαδή ενδιαφέρεται να παίξει αυτό το παιχνίδι και δεν μπόρεσε πιο πριν γιατί δεν διέθετε Playstation. Αυτά ίσως είναι και τα καλύτερα λόγια που μπορώ να γράψω σε αυτό εδώ το άρθρο.

Περίμενα πολύ καιρό για την κυκλοφορία του The Last Of Us σε PC μιας και δεν μου αρέσουν προσωπικά καθόλου οι κονσόλες και ταυτόχρονα προσπάθησα να αποφύγω spoilers και walkthrough για να μην σκοτώσω τον ενθουσιασμό μου για το παιχνίδι.

Δυστυχώς, όλο το hype για το παιχνίδι καταστράφηκε με το πολύ κακό port για pc που χρησιμοποιήσανε. Τα ίδια θέματα συναντήσαμε και στο Horizon, αλλά και στο Uncharted. Στην πορεία τα θέματα αυτά ξεπεράστηκαν και τα παιχνίδια αυτά έγιναν μια τρομερή εμπειρία για το PC, ωστόσο αυτές οι κακές πρώτες εντυπώσεις για το παιχνίδι δεν βοηθούν κανέναν.

Πάμε όμως να περάσουμε αναλυτικά στα προβλήματα που συναντάμε πιο συχνά κάνοντας launch το παιχνίδι.

Ένα από τα πιο γνωστά θέματα είναι τα τυχαία Freezes και είτε πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση το steam είτε όλο το PC.

Άλλο πολύ σύνηθες είναι ότι παιχνίδι crashes πολύ συχνά και σε πετάει στο desktop. Έχει άπειρα και πολύ αστεία bugs όπως αυτό που συνάντησα παρακάτω:

To παιχνίδι σαν παιχνίδι είναι απλά υπέροχο απλά έχει πολύ κακό optimization.

Πληροφοριακά η Naughty Dog σε πρόσφατο post στο twitter ανακοίνωσε «Στους παίχτες του The Last Of Us για PC, ακούσαμε τις ανησυχίες σας και η ομάδα μας διερευνά ενεργά όλα τα ζητήματα που μας έχετε αναφέρει. Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα μας δίνει προτεραιότητα στις ενημερώσεις και θα επιλύσει τα προβλήματα σε επερχόμενες ενημερώσεις.»

Θα επανέλθω στο review αυτό μετά τη δοκιμή του του πρώτου update του παιχνιδιού, το οποίο κυκλοφόρησε χθες το βράδυ.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version