Home Games Gaming News The Many Pieces of Mr. Coo – θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις

The Many Pieces of Mr. Coo – θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις

0

Η εκδοτική εταιρεία Meridiem Hames ανακοίνωσε το point & click adventure game The Many Pieces of Mr. Coo, το οποίο θα βγει σε δύο εκδόσεις για το PlayStation 5 και το Nintendo Switch. Και οι 2 θα κυκλοφορήσουν μαζί, για PC και κονσόλες, στις 7 Σεπτεμβρίου 2023.

Το The Many Pieces of Mr. Coo, που αναπτύχθηκε από τον Nacho Rodriguez και υποστηρίχτηκε από το PlayStation Talents Program, μεταφέρει τους παίκτες σε έναν εξαιρετικό κόσμο, όμορφα απεικονισμένο με 2D animations φτιαγμένα στο χέρι, συνδυάζοντας ξεκαρδιστικούς γρίφους με το gameplay των point & click adventures. Οι παίκτες πρέπει να καθοδηγήσουν τον Mr. Coo, ο οποίος είναι παγιδευμένος σε έναν σουρεαλιστικό, παράλογο κόσμο όπου περίεργοι χαρακτήρες και τρελές καταστάσεις κρύβονται σε κάθε γωνιά του.

Η Meridiem Games είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την ευρωπαϊκή διανομή των δύο ειδικών εκδόσεων. Αρχικά υπάρχει η ειδική The Many Pieces of Mr. Coo – Fantabulous Edition για το PlayStation 5 και το Nintendo Switch, που θα περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό μπρελόκ με τον χαρακτήρα σε ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία με αποκλειστικό artwork για κάθε πλατφόρμα.

Αν η Fantabulous Edition δεν μοιάζει αρκετή, η Meridiem Games δημιούργησε επίσης την Coollector Edition, που όχι μόνο θα περιλαμβάνει το μπρελόκ και το αποκλειστικό artwork στη συσκευασία κάθε πλατφόρμας, αλλά και ένα ξεχωριστό flipbook με δύο αποκλειστικές animated ιστορίες, ένα μυστήριο watercolor από τον Nacho Rodriguez, ένα παζλ με τα κομμάτια του Mr. Coo, ένα art book που επιδεικνύει τη δημιουργική διαδικασία πίσω από τα γραφικά και ένα έγχρωμο 7” single σε βινύλιο με τη μουσική που συνέθεσε η Julie Reier.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι αριθμημένη και θα κυκλοφορήσει περιορισμένα σε 1000 αντίτυπα στην Ευρώπη.

Το The Many Pieces of Mr. Coo θα κυκλοφορήσει επίσης σε ψηφιακή μορφή από τη Meridiem Games για το PlayStation 5, το PlayStation 4, το Nintendo Switch και το PC, με το Xbox να ακολουθεί λίγο αργότερα. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε το παιχνίδι στο wishlist σας στο PlayStation Store και στη Steam.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version