Home Movies Movie News Star Wars: Συναρπαστικές ανακοινώσεις και trailer

Star Wars: Συναρπαστικές ανακοινώσεις και trailer

0

Κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration που πραγματοποιείται στο Λονδίνο σήμερα, είχαμε πάρα πολύ σημαντικές ανακοινώσεις για νέες ταινίες, αλλά και trailer από τη νέα σειρά, Ashoka!

3 Νέες Ταινίες

Η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, αποκάλυψε ότι ετοιμάζονται τρεις νέες ταινίες Star Wars, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με παλιότερες ανακοινώσεις.

Οι σκηνοθέτες των ταινιών είναι οι James Mangold (Logan, Indiana Jones and the Dial of Destiny), ο Dave Filoni (The Mandalorian, Ahsoka) και η βραβευμένη με Όσκαρ, Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel, Saving Face).

Η ταινία της Sharmeen Obaid-Chinoy θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Rise of Skywalker και θα δούμε την επιστροφή της Daisy Ridley στον ρόλο της Rey καθώς χτίζει ένα νέο τάγμα Jedi.

Η ταινία του James Mangold θα μας πάει πίσω στην αυγή των Jedi.

Τέλος, η ταινία του Dave Filoni θα επικεντρωθεί στην εποχή του New Republic και θα συνδέσει τις ιστορίες από σειρές (Mandalorian, The Book of Boba Fett και Ahsoka).

Ashoka

Έχουμε πλέον το επίσημο trailer για τη σειρά Ashoka, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2023. Στο trailer θα δούμε πολλούς γνώριμους χαρακτήρες από τη σειρά Star Wars: Rebels και όχι μόνο.

Δείτε το:

The Acolyte

Στο event αποκαλύφθηκαν και νέες πληροφορίες για την επερχόμενη σειρά “The Acolyte“, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024. Η δημιουργός της σειράς, Leslye Headland μίλησε για την ιδέα της για τη σειρά.

Συγκεκριμένα, είπε: “Ήθελα πραγματικά να εμβαθύνω στο σύμπαν του Star Wars και να αφηγηθώ την ιστορία από την πλευρά των κακών χαρακτήρων. Αυτό που πρότεινα στην Kathleen [Kennedy] ήταν ότι το ‘Frozen’ συναντά το ‘Kill Bill’. Είναι μια απίθανη σύγκριση, αλλά δεν με έδιωξαν από το κτίριο…”

Star Wars: Skeleton Crew

Star Wars: Skeleton Crew

Όσοι βρέθηκαν στο Celebration Day, είδαν και τις πρώτες σκηνές από το Star Wars: Skeleton Crew,

Το Skeleton Crew εκτυλίσσεται στο ίδιο χρονικό πλαίσιο με το The Mandalorian και τα spin-offs του, μετά τα γεγονότα της ταινίας Return of the Jedi (1983) και αφηγείται μια ιστορία ενηλικίωσης. δημιουργήθηκε από τους Jon Watts και Christopher Ford και πρωταγωνιστεί ο Jude Law.

Η παραγωγή έχει ολοκληρωθεί και η σειρά αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2023.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version