Home Series Mandalorian: έχουμε το trailer της νέας σεζόν

Mandalorian: έχουμε το trailer της νέας σεζόν

0

Με την κυκλοφορία της νέας σεζόν του Mandalorian να έρχεται σε έξι εβδομάδες, μετά από δύο χρόνια αναμονής, η Lucasfilm έδωσε στην κυκλοφορία το νέο trailer. Με αυτό έχουμε μια πρώτη εικόνα των νέων περιπετειών του Din Djarin και του Grogu (Baby Yoda).

Η τρίτη σεζόν της σειράς των Jon Favreau και Dave Filoni εξελίσσεται μετά τα γεγονότα του The Book of Boba Fett, που κυκλοφόρησε πέρσι. Σε αυτό, ο Grogu έχει σταματήσει την εκπαίδευση του σαν Jedi με τον Luke Skywalker για να επανενωθεί με τον Din. Από την άλλη, ο Din έχει εξοριστεί από τους Children of the Watch επειδή αφαίρεσε το κράνος του μπροστά σε τρίτους. Για να θεωρηθεί και πάλι πραγματικός Mandalorian, έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη αποστολή στον Mandalor. Παράλληλα ο Din έχει ακόμα στην κατοχή του το Darksaber, το οποίο πρακτικά του δίνει το δικαίωμα εξουσίας στον Mandalor, αλλά σίγουρα αυτό τον φέρνει σε κόντρα με τη Bo-Katan.

Η συγκεκριμένη σειρά, μαζί με το Andor, αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχουν σώσει το σύμπαν του Star Wars, μετά την απογοήτευση των Fans από την πρόσφατη τριλογία (επεισόδια 7 – 9). Μάλιστα, από ότι φαίνεται, ο γενικός σχεδιασμός της Lucasfilms είναι ότι μέσα από τις σειρές που έχουν προγραμματιστεί, θα ακυρωθούν οι τρεις τελευταίες ταινίες. Περισσότερα για αυτό θα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο.

Δείτε το trailer:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version