Home Series Obi-Wan Kenobi: Ολοκληρώνεται η παραγωγή της νέας σειράς Star Wars

Obi-Wan Kenobi: Ολοκληρώνεται η παραγωγή της νέας σειράς Star Wars

0

Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στον κόσμο του Star Wars είναι ο Obi-Wan Kenobi. Εδώ και αρκετό καιρό περιμένουμε από τη Disney+ την κυκλοφορία νέας σειράς, αφιερωμένης σε αυτόν, με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor. Χθες ο ηθοποιός δήλωσε ότι τα γυρίσματα έχουν πλέον ολοκληρωθεί.

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της απονομής των Emmys. Ο McGregor επιβεβαίωσε ότι η νέα παραγωγή της Lucasfilm έχει τελειώσει, μετά από πέντε μήνες γυρισμάτων στο Los Angeles. Είπε επίσης ότι οι fans του Πόλεμου των Άστρων δεν θα απογοητευτούν, καθώς και ότι για τη νέα σειρά έχουν χρησιμοποιήσει νέες τεχνολογίες στα γυρίσματα.

Obi-Wan Kenobi
Ο Ewan McGregor ως Obi-Wan Kenobi

Η σειρά Obi-Wan Kenobi θα αποτελέσει την επιστροφή του Ewan McGregor στο σύμπαν του Star Wars, καθώς θα υποδυθεί και πάλι τον ρόλο του σαν Jedi Master, όπως είχε αρχικά αποτυπωθεί στα 3 πρώτα επεισόδια των ταινιών του George Lukas.

Μαζί του επιστρέφει ο Hayden Christensen, ως Anakin Skywalker/Darth Vader, και Joel Edgerton ως Owen Lars.

Μαζί έρχεται και μια σειρά νέων συμμετοχών: Kumail Nanjiani (Eternals), O’Shea Jackson Jr. (Godzilla: King of the Monsters), Sung Kang (F9: The Fast Saga), Moses Ingram (The Queen’s Gambit), Indira Varma (Game of Thrones), Rupert Friend (The French Dispatch), Simone Kessell (Of Kings and Prophets), Benny Safdie (Uncut Gems) και Maya Erskine (PEN15).

Η σειρά θα εξελίσσεται 8 χρόνια μετά την ταινία Revenge of the Sith, όπου είδαμε τελευταία φορά τον Obi-Wan να παραδίδει το βρέφος Luke Skywalker στην οικογένεια του στον πλανήτη Tatooine.

Η σκηνοθεσία είναι της Deborah Chow, σε σενάριο του Joby Harold. Οι Chow, Harold, και McGregor θα είναι και παραγωγοί.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version