GamesReviewsRoad 96: Mile 0 - Review

Road 96: Mile 0 – Review

-

Road 96: Mile 0, μόλις έπιασα στα χέρια μου αυτόν το τίτλο και αυτές είναι οι εντυπώσεις μου.

Αρχικά πρέπει να αναφερθεί ότι πρόκειται για το prequel του παιχνιδιού Road 96 που κυκλοφόρησε το 2021.

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τους DigixArt και κυκλοφορεί σήμερα, 4 Απρίλη, σε PC, Xbox, PlayStation και Nintendo Switch.

H ιστορία ακολουθεί τη Zoe και τον Kaito, οι οποίοι βρίσκονται να έχουν αντίθετες απόψεις για τα πολιτικά και την ηγεσία της Petria. Είναι δύο παιδιά που έχουν βιώσει δυσκολίες ως αποτέλεσμα ορισμένων γεγονότων και της διοίκησης της χώρας τους, ωστόσο η φιλία τους είναι πιο δυνατή από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις

Πρόκειται για ένα narrative adventure παιχνίδι με μουσικό minigame που καταφέρνει με επιτυχία να σπάσει την μονοτονία ενός ουσιαστικά walking simulator παιχνιδιού.

Στο μουσικό minigame οι μουσικές επιλογές είναι της εποχής μου (δηλαδή των 90’s). Ετοιμαστείτε για ένα ψυχεδελικό ταξίδι στα συναισθήματα των πρωταγωνιστών.

Παίζετε εναλλάξ και τους 2 χαρακτήρες και καλείστε να κάνετε επιλογές οι οποίες επηρεάζουν άμεσα το τέλος του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει νόημα να ξανά παίξει κάποιος το παιχνίδι για να δει όλα τα πιθανά τέλη.

Γενικά είναι ένα παιχνίδι που μιλάει για πολιτικά ζητήματα και πως οι συζητήσεις για τα πολιτικά επηρεάζουν τις σχέσεις με τα κοντινά μας άτομα.

- Advertisement -

Προσωπικά δεν είμαι φαν του είδους και δεν νομίζω να έπαιζα αυτό παιχνίδι, ωστόσο οι μουσικές διαδρομές που θυμίζουν guitar hero ήταν κάτι που ευχαριστήθηκα πολύ. Το χιούμορ του παιχνιδιού είναι τρομερό και πολύ έξυπνο (δεν θέλω να κάνω spoiler αλλά δώστε βάση στα γκράφιτι που κάνετε).

Το παιχνίδι μπορείτε να το προμηθευτείτε για PC από το Steam: Road 96: Mile 0 Τον κωδικό για το review, μας τον παρείχε η Enarxis.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

vampgurl
vampgurl
I'm your typical cat lady

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα