GamesGaming NewsAngry Birds - Μας άφησε από το Google Play...

Angry Birds – Μας άφησε από το Google Play Store

-

Τίτλοι τέλους πέσαν για το Angry Birds, ένα παιχνίδι έπος, που δυστυχώς μας άφησε εχθές από το Google Play Store.

Η εταιρία Rovio αφαίρεσε το παιχνίδι, διότι ήταν πλέον βάρος για τα υπόλοιπα της. Δυστυχώς πλέον το Angry Birds δεν έχει την φήμη που είχε κάποτε και αυτό εξηγείτε, καθώς η τεχνολογία και γενικότερα η βιομηχανία των mobile games έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

Αν έχεις κατεβάσει το παιχνίδι στο κινητό σου μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις χωρίς κάποιο πρόβλημα. Η Rovio στην ανακοίνωση της τόνισε πως το παιχνίδι αφαιρέθηκε αποκλειστικά και μόνο από το Google Play Store. Μπορείς ακόμη να το βρεις στο App Store της Apple με όνομα “Red’s First Flight“.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Comicdom CON Athens 2024: Εγκαίνια Φεστιβάλ! Παρασκευή 17/5

Τα εγκαίνια της Comicdom CON Athens 2024 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17/5, στις 15:30, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών.

Nightwish – Έρχεται το πρώτο single από νέο album

Το Νέο Άλμπουμ των Nightwish ανακοινώθηκε! Κυκλοφορεί 20 Σεπτεμβρίου και το πρώτο single βγαίνει 21 Μαΐου!

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Ολοκληρώθηκε το 1ο Athens Collectible Festival

Το 1ο Athens Collectible Festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση επισκεπτών, αλλά και αξιοσημείωτη συμμετοχή εκθετών.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα