Games5 παιχνίδια που μας απογοήτευσαν το 2022

5 παιχνίδια που μας απογοήτευσαν το 2022

-

Το 2022 πέρασε και ήρθε η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς. Μεταξύ άλλων, στο τι παιχνίδια περιμέναμε μέσα στη χρονιά, αλλά τελικά όταν κυκλοφόρησαν μας απογοήτευσαν.

Dying Light 2

Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το 2022 που με το λανσάρισμα του απογοήτευσε το μεγαλύτερο gaming κοινό.

Πρόκειται για την συνέχεια του Dying light, το οποίο λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά το ξέσπασμα του ιού στο Harran. Όπως και το πρώτο έτσι και το δεύτερο παιχνίδι είναι γεμάτο ζόμπι και πολύ παρκούρ.

Το παιχνίδι ενώ αρχικά ανακοινώθηκε ως συνεργατικό, λόγω πολλών bugs δεν διέθετε co op mode μέχρι και το δεύτερο μεγάλο update. Όπου διόρθωσαν τα περισσότερα προβλήματα και συνέχισαν να το βελτιώνουν.

To παιχνίδι πλέον είναι ολοκληρωμένο και αξίζει πάρα πολύ να το δοκιμάσετε ειδικά τώρα που το βρίσκετε και με 50% έκπτωση.

Στο steam θα το βρείτε στα 59.99 euro

Gotham Knights

Ένα ακόμα πολυαναμενόμενο παιχνίδι το οποίο κατάφερε να απογοητεύσει τους φανς της DC.

Το story του παιχνιδιού γενικά είναι καλό ωστόσο το παιχνίδι χάνει σε πράγματα τα οποία είναι εξίσου σημαντικά. Για παράδειγμα ενώ αναφέρεται ως ένα next gen παιχνίδι, στις κονσόλες κλειδώνει στα 30 fps. Ακόμα πολλοί παίχτες που δοκίμασαν το Gotham Knights έκαναν παράπονα για το πολύ άσχημο UI. Τέλος πολλοί είχαν θέματα με το combat style του παιχνιδιού και ειδικότερα οι μάχες με τα εκάστοτε Bosses.

- Advertisement -

Στο steam θα το βρείτε στα 59.99 euro

Ghostwire

Το Ghostwire είναι το τρίτο παιχνίδι των δημιουργών της σειράς Evil Within, Tango Gameworks. Αν είστε φαν των horror παιχνιδιών, αυτό το παιχνίδι σίγουρα δεν είναι για εσάς, αφού δεν έχει καμία σχέση με τον πολύ σκοτεινό κόσμο και ατμόσφαιρα της σειράς Evil Within.

To παιχνίδι μας ταξιδεύει σε ένα πολύ χρωματιστό Tokyo γεμάτο από φαντάσματα. Ο πρωταγωνιστής λειτουργεί σαν δοχείο για ένα πνεύμα που θέλει να πολεμήσει τα υπόλοιπα φαντάσματα που έχουν κατακλύσει το Τόκυο.

Πρόκειται για ένα open world παιχνίδι, το οποίο καταφέρνει να απογοητεύσει με το ανούσιο χαρακτηριστικό, διότι δεν έχει και πολλά πράγματα να κάνεις.

Ένας ακόμα λόγος που το Ghostwire κατάφερε και δυσαρέστησε το κοινό του, αν και είχε μεγάλο hype, ήταν η περιορισμένη ανάπτυξη των συστημάτων μάχης. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι δεν διαθέτει όπλα ή σφαίρες. Τα χέρια του πρωταγωνιστή λειτουργούν ως όπλα που μέσα από αυτά βγάζει ενέργεια.

Υπάρχουν 3 είδη όπλων στο παιχνίδι το πιστόλι το shotgun και το rpg. Ξεκλειδώνονται σχετικά γρήγορα.

Αναφέροντας αυτά θα ήθελα να καταλήξω ότι οι μάχες μέσα στο παιχνίδι είναι επαναλαμβανόμενες και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα, κάνοντας το παιχνίδι βαρετό.

Στο Steam θα το βρείτε στα 59.99 euro.

Rainbow 6 Extraction

Το Rainbow 6 Extraction είχε ως αρχικό τίτλο rainbow 6 quarantine μετονομάστηκε έτσι μετά τις τραγικές εξελίξεις της πανδημίας το 2019.

Πρόκειται για ένα spin off του αρχικού παιχνιδιού Rainbow 6 Seige. Η Ubisoft εκμεταλλεύτηκε την μεγάλη επιτυχία που είχε το παιχνίδι, και ανακυκλώνοντας τους ίδιους operators, τους έβαλε και στο extraction. Η μόνη διαφορά είναι ότι το εδώ έχουμε μια πιο σκοτεινή και τρομακτική ατμόσφαιρα, αφού καλείστε να πολεμήσετε (μόνοι σας η σε ομάδα των 3 παικτών) εξωγήινους.

Το αρνητικό στο παιχνίδι αυτό, όπως και στα υπόλοιπα αυτής της λίστας, είναι το ατελείωτο grinding, το οποίο καταντά το παιχνίδι επαναλαμβανόμενο.

Θα το βρείτε στο uplay στα 39.99 euro.

Overwatch 2

Θα ξεκινήσω ανάποδα αυτή την φορά αναφέροντας πως το παιχνίδι θα το βρείτε δωρεάν στο Battlenet.

Ακόμα ένα κακό λανσάρισμα καινούργιου παιχνιδιού της Blizzard, το οποίο κατάφερε να συμπεριληφθεί σε αυτή την λίστα.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός, ότι οι άπειροι παίκτες που μπήκαν για να δοκιμάσουν το παιχνίδι, γονάτισαν του servers, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην είναι προσβάσιμο για πολλές μέρες.

Στη συνέχεια, αφού ξεπεράστηκε το πρόβλημα με τους servers, σειρά είχαν οι τεράστιες ουρές αναμονής που εκνεύρισαν τους περισσότερους.

Τέλος, είχαμε την επαλήθευση των παιχτών μέσα από μια sms εφαρμογή, η οποία χρέωνε τους παίχτες από μόνη της με την αγορά skins για το παιχνίδι.

Σαν αποτέλεσμα όλο αυτό είχε τον καταιγισμό αρνητικών review στο Metacritic.


Περιμένω στα σχόλια να μου πείτε τα δικά σας χειρότερα παιχνίδια για το χρόνο που μας πέρασε!!!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

vampgurl
vampgurl
I'm your typical cat lady

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα