Games10 παιχνίδια που περιμένουμε στο 2023

10 παιχνίδια που περιμένουμε στο 2023

-

Το GeekDom διαλέγει 10 παιχνίδια που περιμένουμε μέσα στη νέα χρονιά και το hype είναι μεγάλο. Τι λέτε; θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας;

Update: Μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια και σε video αφιέρωμα που σας ετοιμάσαμε!

Hogwarts Legacy | 10 Φλεβάρη

Το Hogwards Legacy είναι αυτή τη στιγμή το παιχνίδι που έχουν σε Wishlist οι περισσότεροι χρήστες του Steam. Αυτό το κάνει σίγουρα το πιο αναμενόμενο παιχνίδι αυτής της λίστας, και το hype είναι τεράστιο.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο σύμπαν του Harry Potter και φαίνεται πως έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα της κοινότητας του Steam και όχι μόνο.

Τα άσχημα νέα είναι ότι δεν θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε όλες τις πλατφόρμες. Οι εκδόσεις των PS4 και Xbox One θα καταφθάσουν στις 4 Απριλίου, ενώ για Nintendo Switch το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 25 Ιουλίου.

Είδος: Open-world, Action RPG

Sons Of The Forest | 23 Φλεβάρη

Η συνέχεια του πολυαγαπημένου μας “The Forest” έρχεται στις αρχές της χρονιάς και η ομάδα του GeekDom είναι ενθουσιασμένη, καθώς έχουμε λιώσει το πρώτο παιχνίδι.

Στο νέο τίτλο, σας στέλνουν να βρείτε έναν εξαφανισμένο δισεκατομμυριούχο στο απομακρυσμένο νησί που διαδραματίζεται και το πρώτο παιχνίδι. Σε αυτό φυσικά θα καταλήξετε να πολεμάτε για την επιβίωση σας απέναντι σε κανίβαλους και την άγρια ζωή του νησιού.

- Advertisement -

Ιδανικό παιχνίδι για να παίζετε με παρέα.

Πλατφόρμες: PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series S|X, PC

Είδος: Open world survival, horror

The Day Before | 1η Μάρτη

Το δεύτερο Wishlisted παιχνίδι στο Steam είναι το The Day Before, που είχε την πρωτιά για μήνες μέχρι που το ξεπέρασε το Hogwards Legacy.

Πρόκειται για ένα open world survival MMO, το οποίο διαδραματίζεται στην μεταποκαλυπτική Αμερική. Οι βασικοί αντίπαλοι είναι (κλασικά) τα ζόμπι, αλλά και επιζώντες που σκοτώνονται μεταξύ τους για φαγητό, όπλα και αυτοκίνητα.

Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία άλλων τίτλων, όπως τα The Last of Us, DayZ και The Division, για αυτό και έγινε Viral από το πρώτο του trailer.

Πλατφόρμες: PlayStation 5, Xbox Series X / Series S, PC

UPDATE: The Day Before: καθυστέρηση 8 μηνών

Είδος: open-world MMO survival

Dead Island 2 | 28 Απριλίου

Περιμένουμε τόσα χρόνια το Dead Island 2, που κοντεύει να γίνει ανέκδοτο. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα ανάπτυξης καταφέρνει και κρατάει το Hype του παιχνιδιού, ιδίως μετά την πρόσφατη παρουσίαση που έκανε με live stream.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα κατακλυσμένο από ζόμπι Λος Άντζελες, με τον πρωταγωνιστή για κάποιο λόγο να έχει αποκτήσει ανοσία αλλά και ειδικές ικανότητες από την μόλυνση. Tα έχει όλα: ακραία βία, ωραίο σύστημα μάχης, πολύ humor και πολλά υποσχόμενο online gaming.

Πλατφόρμες: PlayStation 4 & 5, Xbox one, Xbox seroes X/S, PC

Είδος:  First-Person, Action RPG

Star Wars Jedi: Survivor | 17 Μαρτίου

Πρόκειται για τη συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 και ενθουσίασε τόσο τους Star Wars fans, όσο και τους υπόλοιπους gamers.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται 5 χρόνια μετά το Fallen Order και πρωταγωνιστεί και πάλι ο Cal Kestis, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει από την Αυτοκρατορία. Την ίδια περίπου εποχή εξελίσσονται και τα γεγονότα της σειράς Obi-Wan Kenobi, οπότε θέλουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια σύνδεση.

Πλατφόρμες: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC

Είδος: Action, Adventure

Suicide Squad: Kill The Justice League | 26 Μαΐου

Ένα παιχνίδι που έχει καθυστερήσει πολύ να βγει και φυσικά το hype είναι αρκετά μεγάλο.

Χαρακτηριστικά του είναι το open world δομή, με δυνατότητα για co-op, και συνδέεται με τη σειρά των Batman: Arkham τίτλων.

Πρωταγωνιστεί η Suicide Squad, με στόχο να σκοτώσει την Justice League. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε αγαπημένους χαρακτήρες, όπως η Harley Quinn, ο Captain Boomerang, ο Deadshot και ο King Shark.

Πλατφόρμες: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC

Είδος: Action, adventure, third-person, shooter

Diablo IV | 6 Ιουνίου

Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Diablo από τη Blizzard, που ελπίζουμε φυσικά ότι θα είναι καλύτερο από το 3 που απογοήτευσε πολλούς fans της σειράς. Όπως και να έχει, κάθε φορά που η Blizzard ανακοινώνει νέο παιχνίδι, είναι τεράστια είδηση για όλη τη βιομηχανία.

Σεναριακά, το παιχνίδι εξελίσσεται μετά τα γεγονότα του Diablo III: Reaper of Souls. Βασικός “κακός” είναι η Lilith, κόρη του Mephisto.

Πλατφόρμες: PlayStation 4 & 5, Xbox One & Series X/S, PC

Είδος: Action, Role-playing

Starfield | Πρώτο Εξάμηνο

Το Hype εδώ είναι τεράστιο, καθώς είναι το πρώτο νέο IP της Bethesda εδώ και 25 χρόνια. Αν σκεφτούμε ότι η ίδια εταιρεία μας έχει φέρει τα Elder Scrolls και τα Fallout, οι προσδοκίες είναι τεράστιες! Η ίδια η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως το πιο φιλόδοξο της project.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο 2330. Η ανθρωπότητα έχει επεκταθεί εκτός του ηλιακού μας συστήματος και πλέον έχουμε εποικίσει νέους πλανήτες. Οι παίχτες θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους σαν space miners και θα εξερευνήσουν ένα τεράστιο σύμπαν.

Πλατφόρμες: PC, Xbox Series X/S

Είδος: RPG

Marvel’s Spider-Man 2 | Φθινόπωρο

Το Marvel’s Spider Man 2 είχε ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, και αναπτύσσεται από την Insomniac. Σε αυτό, ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους έχοντας, μεταξύ άλλων, ως αντίπαλο τον Venom.

Πλατφόρμες: PlayStation 5

Είδος: Action, Adventure

ARK 2 | 2023

Το Ark που ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2017, παρά τα όποια του προβλήματα. Η συνέχεια του ανακοινώθηκε στα Game Awards 2020, και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Vin Diesel, από τις ταινίες Fast & Furious.

Στο παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε έναν κόσμο γεμάτο με δεινόσαυρους αλλά και ανθρώπους που προσπαθούν να επικρατήσουν.

Πλατφόρμες: Xbox Series X/S, PC

Είδος: Action, Survuval, MMORPG


Άλλες αξιοσημείωτες αναφορές

Τα παρακάτω παιχνίδια είναι επίσης άξια αναφοράς στη λίστα μας:

Resident Evil 4 Remake | 24 Μαρτίου

Πλατφόρμες: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC

Είδος: Survival horror, third-person shooter

Avatar: Frontiers of Pandora | Απρίλιος 2023 – 2024

Πλατφόρμες: PlayStation 5, Xbox Series X, PC

Είδος: First person, action-adventure

Street Fighter 6 | 2 Ιουνίου

Πλατφόρμες: PlayStation 4 & 5, Xbox series X/S, PC

Είδος: Modern, Dynamic & Classic

Final Fantasy XVI | 22 Ιουνίου

Πλατφόρμες: PlayStation 5

Είδος: Action, Role-playing

Alan Wake 2 | Άγνωστη η σαφής ημερομηνία

Πλατφόρμες: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC

Είδος: Survival, horror


Συμφωνείτε με τα παιχνίδια που διαλέξαμε; Γράψτε μας στα σχόλια αν περιμένετε κάποιο άλλο μέσα στη νέα χρονιά!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα