GamesGaming NewsThe Day Before: καθυστέρηση 8 μηνών

The Day Before: καθυστέρηση 8 μηνών

-

Η Fntastic ανακοίνωσε πως το παιχνίδι The Day Before που ήταν προγραμματισμένο για την 1η Μάρτη, τελικά θα καθυστερήσει 8 μήνες, λόγω νομικών προβλημάτων. Έτσι, η κυκλοφορία τελικά θα γίνει στις 10 Νοέμβρη.

Το παιχνίδι είναι αυτή τη στιγμή δεύτερο wishlisted παιχνίδι στο Steam, όπως σας έχουμε πει και στο σχετικό video με τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2023.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την εταιρία, πριν το παιχνίδι καταφέρει να κυκλοφορήσει στο Steam, η σελίδα το μπλόκαρε λόγο του τίτλου, The Day Before, κατόπιν αιτήματος ενός ιδιώτη. Σύμφωνα με ένα σχετικό tweet, ο ιδιώτης ισχυρίζεται πως είχε καταθέσει το εμπορικό σήμα “The Day Before”, αρκετούς μήνες μετά την ανακοίνωση του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε το τον Ιανουάριο του 2021, την εποχή εκείνη το εμπορικό σήμα ήταν διαθέσιμο, μετά την ανακοίνωση φαίνεται πως το άτομο αυτό συμπλήρωσε μια αίτηση έτσι ώστε να κατοχυρώσει το εμπορικό σήμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το κακό είναι πως εκτός από την καθυστέρηση αναβάλλεται και η κυκλοφορία ενός μεγάλου gameplay video για αυτό μήνα, μέχρι να λυθεί το ζήτημα με το εμπορικό σήμα. Σύμφωνα και με το tweet της εταιρίας Fntastic παρακάτω, για να προβούν σε δημοσίευση του gameplay video θα πρέπει πρώτα να μιλήσουν με τους δικηγόρους τους.

Το παιχνίδι εκτός από το Steam, έχει πρόβλημα και με το youtube καθώς αφαίρεσε κάποια από τα Video που είχαν δημοσιεύσει στο κανάλι τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα