GamesGaming NewsGungrave G.O.R.E Review

Gungrave G.O.R.E Review

-

Το Gungrave G.O.R.E είναι ένα action-shooter παιχνίδι τρίτου προσώπου. Αναπτύχθηκε από την Iggymob και κυκλοφόρησε στις 22 Νοέμβρη στο Steam από την Prime Matter. Θυμίζει πολύ το Devil May cry, οπότε όσοι είστε θαυμαστές της σειράς αυτής τότε σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσετε.

H πλοκή του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ απλή. Πρέπει να εξολοθρεύσεις την Raven Clan (4 bosses) και να σώσεις τον κόσμο απο το ναρκωτίκο SEED το οποίο μετατρέπει τους ανθρώπους σε τέρατα.

Gameplay

Ξεκίνας με το tutorial του παιχνιδίου για να μάθεις τις κινήσεις και τα combos.

Κάθε πίστα είναι επαναλμβανόμενη και ξεκινάνε όλες με την ίδια φραση “Kick their ass”. Σε κάθε πίστα οι εχθροί είναι σχεδόν ίδιοι και απλά πηγαίνεις απο το σημείο Α στο σημείο Β για να ολοκληρώσεις την πίστα.

Οι χαρακτήρες είναι αδιάφοροι ο πρωταγωνιστής δεν μιλάει σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι. Η όλη πλοκή είναι σε cut scenes. Εδώ επίσης πρέπει να αναφέρω πως η μετάφραση στα αγγλικά είναι αρκετά κακή και η προφορά  των Voice actor ακούγεται επίσης πολύ περίεργη.

Το Κάθε boss το δικό του περιβάλλον με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο μονότονο και σε συνδυασμό με τα τίμια γραφικά είναι αρκετά καλό. Όσο εξερευνούσα τις πίστες παρατήρησα ότι το παιχνίδι δεν έχει καθόλου collectibles, οπότε κανένα νόημα εξερεύνησης διαδρόμων η άλλων δωματίων, απλά πας όπου σου λέει η πυξίδα σου.

Ικανότητες

Ας περάσουμε τώρα σε κάτι που μου άρεσε αρκετά στο παιχνίδι και αυτό ήταν οι ειδικές ικανότητες του πρωταγωνιστή. Η καλύτερη ήταν αυτή που τράβαγες τους εχθρούς πάνω σου και τους έκανες ασπίδα ή απλά τους πέταγες πάνω σε άλλους κακούς. Τα όπλα του είναι ένα ζευγάρι πιστόλια και ένα φέρετρο το οποίο το χρησιμοποιείς για να αποκρούσεις πυραύλους και να τους στείλεις πάλι πίσω στους εχθρούς. Το μεγάλο αρνητικό εδώ είναι ότι δεν μπορείς να αναβαθμίσεις τις ιδιότητες του χαρακτήρα αλλά ούτε και να αγοράσεις νέα όπλα με αποτέλεσμα οι μάχες να είναι όλες ίδιες.

Χειρισμός

Εγώ έπαιξα το Gungrave G.O.R.E με πληκτρολόγιο και ποντίκι και ήταν πολύ καλή η εμπειρία μου. Το συνιστώ για κάποιον που απλά θέλει να τερματίσει το παιχνίδι και όχι να παίρνει Α+ σε κάθε πίστα και να κάνει πολλά combo attack.

- Advertisement -

Συμπέρασμα

Το παιχνίδι ήταν καλό, αλλά το σύστημα μάχης ενώ είχε τρομερές δυνατότητες, η έλλειψη εξέλιξης και οι επαναλαμβανόμενοι εχθροί με απογοήτευσαν και με έκαναν πολύ γρήγορα να χάσω το ενδιαφέρον μου.

Το περιβάλλον και η μουσική του παιχνιδιού ήταν υπέροχα αλλά σε συνδυασμό με το κακό voice acting δεν ταίριαξε  με την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι θα το βρείτε στο steam στα 49.99 ευρώ.

Τον κωδικό του παιχνιδιού για το review, μας τον παρείχε η Enarxis.


Discover more from Geekdom.gr

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

vampgurl
vampgurl
I'm your typical cat lady

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τελευταία Άρθρα

Κινεζικά videogames το 2025: Τι να Περιμένουμε

Μια ματιά στα κινεζικά βιντεοπαιχνίδια του 2025: action RPGs, open-world περιπέτειες και soulslike προκλήσεις. Δες τι έρχεται!

Genshin Impact 5.4 Update

Με το Livestream που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2025, το επίσημο κανάλι του Genshin Impact στο Twitch και στο YouTube ανακοίνωσε τη χρονική περίοδο διάθεσης της Version 5.4 και τις νέες προσθήκες που φέρνει στους παίκτες.

Vampires: Bloodlord Rising

Vampires: Bloodlord Rising, το νέο horror action-adventure με ανανεωμένα γραφικά, δυναμικό gameplay και τον μυστηριώδη κόσμο του Sangavia.

Η id Software κυκλοφορεί νέα πλάνα από το Doom: The Dark Ages!

Η id Software μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο βίντεο για το Doom: The Dark Ages, και οι fans του θρυλικού franchise έχουν κάθε λόγο να ενθουσιαστούν.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα