MoviesNetflix - Όλες οι κυκλοφορίες του Αυγούστου

Netflix – Όλες οι κυκλοφορίες του Αυγούστου

-

Το Netflix φέρνει πολλές καινούριες σειρές και ταινίες.

Έρχεται η τελευταία σεζόν του Locke & Key μαζί με 11 σειρές και 15 ταινίες που πρόκειται να ανέβουν την ίδια μέρα ενώ στις 5 Αυγούστου θα κάνει πρεμιέρα η σειρά THE SANDMAN που είναι βασισμένη στο βραβευμένο κόμικ της DC του Νιλ Γκέιμαν.

Αύγουστος 2022 – ΣΤΟ NETFLIX ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX

5/8/2022

THE SANDMAN

Μετά από πολλά έτη φυλάκισης ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των ονείρων ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να ανακτήσει τη δύναμη του και να βρει ό,τι του έχουν κλέψει.

10/8/2022

- Advertisement -

Locke & key: Σεζόν 3

Στο τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, η οικογένεια Λοκ καθώς αντιμετωπίζει έναν νέο δαιμονικό εχθρό που θέλει τα κλειδιά ανακαλύπτει κι άλλη μαγεία.

12/8/2022

Εγώ ποτέ: Σεζόν 3

Η Ντέβι κι οι φίλες της θα μάθουν πως οι σχέσεις συνοδεύονται από μεγάλη αυτογνωσία και δράμα καθώς τελικά πάψουν να είναι single.

19/8/2022

Echoes

Οι δίδυμες Λένι και Τζίνα ανταλλάσσουν κρυφά ζωές ωστόσο ο κόσμος τους αναστατώνετε όταν η μια από τις δύο αδερφές εξαφανίζετε.

19/8/2022

Κλίο

Μια πρώην κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου ψάχνει να βρεί ποιος και γιατί την πρόδωσε καθώς θέλει να πάρει εκδίκηση.

19/8/2022

Το κορίτσι στον Καθρέφτη

Η Άλμα αφού έχασε την μνήμη της σε ένα περίεργο ατύχημα που σκότωσε σχεδόν όλους τους συμμαθητές της, προσπαθεί να μάθει τι έγινε εκείνη την ημέρα καθώς και το ποια είναι.

23/8/2022

Τσαντ και Τζει Τι: Στα βαθιά

Τα αδέρφια Τσαντ και Τζέι Τι χαρίζουν αισιοδοξία μέσα από τον ακτιβισμό στην κοινότητα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα σε αυτήν την κωμική σειρά με φάρσες.

24/8/2022

Lost Ollie: Σειρά μίας σεζόν

Σε αυτήν την οικογενειακή σειρά που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο “Ollie’s Odyssey”, ένα παιχνίδι ψάχνει στην εξοχή να βρει το νεαρό αγόρι που το έχασε.

24/8/2022

Mo

Στο Τέξας, ο Μο γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ δύο πολιτισμών, τριών γλωσσών και ενός αιτήματος για άσυλο, ενώ παλεύει να στηρίξει την οικογένειά του από την Παλαιστίνη.

24/8/2022

Αποστολή Πυρός/Under fire

Στον σταθμό Ανατολικής Όχθης, μια κλειστή ομάδα πυροσβεστών προσπαθεί να διαχειριστεί μια επικίνδυνη, αγχωτική δουλειά, προσωπικές προκλήσεις κι επαγγελματικές αποτυχίες.

31/8/2022

Οικογενειακά Μυστικά/Family Secrets

Όταν ένα μικρό αεροπλάνο συντρίβεται στην άγρια φύση του Καναδά, μια γυναίκα πρέπει να παλέψει με τα καιρικά φαινόμενα και με τα προσωπικά της τραύματα για να επιβιώσει.

ΤΑΙΝΙΕΣ Netflix

03/8/2022

Μπούμπα

Όταν ένας απατεώνας από μια μικρή πόλη μπλέκει με την τοπική μαφία μαζί με τον χειριστικό αδερφό του, η εμμονή του να ισορροπεί το κάρμα του γίνεται ξεκαρδιστικά σκληρή.

04/8/2022

Η Εποχή των Γάμων

Υπό την πίεση των γονιών τους να βρουν συζύγους, η Άσα κι ο Ραβί προσποιούνται ότι βγαίνουν όλο το καλοκαίρι αλλά το κόλπο πάει στραβά όταν τα αισθήματα γίνονται αληθινά.

05/8/2022

Χελωνονιντζάκια – Η ΆνοδοςΗ Ταινία

Η επιμελής Σελέν ερωτεύεται τον ατίθασο Τριστάν από το νέο της σχολείο στην Μπιαρίτζ, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος έχει βάλει στοίχημα για εκείνη με τη δημοφιλή Βανέσα.

08/8/2022

Κωδικό Όνομα: Αυτοκράτορας

Ένας πράκτορας που έχει αναλάβει να ενοχοποιήσει έναν άμεμπτο πολιτικό πρέπει να αποφασίσει αν υπάρχει ακόμα κάποιο όριο που δεν θα περάσει.

10/8/2022

Αγάπη Μου

Παίζοντας σ’ έναν γάμο που διαλύεται, ένα πλανόδιος μουσικός ερωτεύεται τη νύφη. Όταν εκείνη συγκρούεται με την οικογένειά της, αυτός θα πρέπει να σώσει τη ζωή της.

12/8/2022

13: Το Μιούζικαλ

Αφού μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στην Ιντιάνα μετά το διαζύγιο των γονιών του, ένας έξυπνος μαθητής γυμνασίου θέλει να οργανώσει το καλύτερο μπαρμίτσβα που έγινε ποτέ

12/8/2022

Day Shift

Ένας κυνηγός βρικολάκων στο ΛΑ έχει μια βδομάδα για να πληρώσει τα δίδακτρα και τα σιδεράκια του παιδιού του. Ο αγώνας να βγάλει τα προς το ζην μπορεί να τον σκοτώσει.

17/8/2022

Δύο Ζωές

Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;

17/8/2022

Royalteen

Μια έφηβη προσπαθεί να κρατήσει κρυφό το σκανδαλώδες παρελθόν της και ένα μεγάλο μυστικό, όταν τα φτιάχνει απρόσμενα με έναν πρίγκιπα.

24/8/2022

Τον Νου σας και σας Φάγαμε

Μετά από 25 χρόνια, δύο αδέρφια έρχονται ξανά κοντά και τα βάζουν με μια αδίστακτη ομάδα δικυκλιστών, για να ανακτήσουν το αγαπημένο μπάγκι του πατέρα τους.

25/8/2022

Τι Είναι Αγάπη;

Όταν η δουλειά και η σχέση της διαλύονται μέσα σε μία ημέρα, η Σοφία ξεκινά από το μηδέν και γνωρίζει έναν εντυπωσιακό Ισπανό σεφ που ίσως έχει το συστατικό που έψαχνε.

26/8/2022

Ευτυχισμένοι Ενήλικες

Αφού ανακαλύψει ότι ο άντρας της έχει δεσμό, η Λεονόρα αρνείται να γίνει μια γυναίκα στο περιθώριο – πάση θυσία.

26/8/2022

Χρόνος για Μένα

Όταν η οικογένειά του λείπει, ένας μπαμπάς που δεν εργάζεται απολαμβάνει μετά από χρόνια τον χρόνο που έχει για τον εαυτό του, ζώντας με έναν φίλο ξέφρενες περιπέτειες.

29/8/2022

Υπό τον Έλεγχό της

Μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα κάνει μια ασυνήθιστη συμφωνία με το αφεντικό της. Όταν όμως, αρχίζει να έχει αμφιβολίες, ίσως είναι πλέον πολύ αργά για να κάνει πίσω

31/8/2022

Έτυχε να Περνάω

Ένας καλλιτέχνης γκράφιτι που έχει βάλει στόχο σπίτια πλουσίων ξεσκεπάζει ένα διεστραμμένο μυστικό που απειλεί τη ζωή των ανθρώπων γύρω του.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ NETFLIX

03/8/2022

Το Απόλυτο Φιάσκο: Woodstock ’99

Το Γούντστοκ του ’69 υποσχέθηκε ειρήνη και μουσική. Η αναβίωση του ’99 όμως προκάλεσε μέσα σε τρεις μέρες οργή, αναταραχές και σοβαρές ζημιές. Γιατί πήγε τόσο στραβά;

11/8/2022

Πάνω στη Σανίδα: Η Ιστορία του Λίο Μπέικερ

Ο διάσημος σκέιτερ Λίο Μπέικερ μοιράζεται λεπτομέρειες από την άνοδο του στη δόξα, καθώς και την τεράστια πίεση που ένιωσε για να κρύψει την ταυτότητα του φύλου του.

16/8/2022

Άγνωστες Πτυχές: Μέρος 2  (Νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα από τις 16/8)

Από τη Νοτρ Νταμ στο NFL, το μέλλον του Μάντι Τέ’ο στο φούτμπολ έδειχνε πολλά υποσχόμενο μέχρι που μια κρυφή διαδικτυακή σχέση αναστάτωσε τη ζωή και την καριέρα του.

18/8/2022

Στο Μυαλό μιας Γάτας

Ειδικοί στις γάτες μπαίνουν στο μυαλό του αιλουροειδούς για να αποκαλύψουν τις πραγματικές ικανότητες του σ’ αυτό το σαγηνευτικό και χαδιάρικο ντοκιμαντέρ.

24/8/2022

Τζον ΜακΆφιΕυφυήςΑντισυμβατικός και Φυγάς

Μέσα από αποκαλυπτικό υλικό και συνεντεύξεις με τον φυγά και πρωτοπόρο στην τεχνολογία Τζον ΜακΆφι, το ντοκιμαντέρ φανερώνει νέες πτυχές των τρελών χρόνων της φυγής του.

25/8/2022

Ιστορία 101: Σεζόν 2

Μέσα από αποκαλυπτικό υλικό και συνεντεύξεις με τον φυγά και πρωτοπόρο στην τεχνολογία Τζον ΜακΆφι, το ντοκιμαντέρ φανερώνει νέες πτυχές των τρελών χρόνων της φυγής του.

30/8/2022

ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣΣεζόν 3

Ενώ εκτίουν ποινή κάθειρξης για φόνο, κρατούμενοι μιλούν για τα εγκλήματά τους και συλλογίζονται πώς οι πράξεις τους κατέστρεψαν ζωές, συμπεριλαμβανομένης της δικής τους.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX

01/8/2022

Δεντρόπολη

Μια ομάδα από ζωάκια-ήρωες με ειδικές ικανότητες και γρήγορα οχήματα συνεργάζονται για να προστατέψουν τη Δεντρόπολη και να λύσουν τα πιο δύσκολα προβλήματα της πόλης.

04/8/2022

Γιγάντια Ρομποαδέρφια

Μετά τους καβγάδες, ξεκινούν οι μάχες! Τα ρομπότ αδέλφια, Σάινι και Κεραυνός, κι η έξυπνη εφευρέτριά τους υπερασπίζονται τη Γη από τέρατα που επιτίθενται από το διάστημα.

08/8/2022

Μυστική Ομάδα Zenko Go: Σεζόν 2

Team Zenko Go: Season 2

Ρομπο-σκύλοι δραπέτες, θείοι υπνοβάτες και ενοχλητικά νήπια! Αυτοί οι κρυφοί μικροί ήρωες βρίσκουν όλο και περισσότερους τρόπους για να βοηθήσουν το Άρμονι Χάρμπορ.

15/8/2022

Ντίπα και Ανούπ

Μαζί με το κατοικίδιο ελεφαντάκι του που αλλάζει χρώματα, ένα χαρούμενο κοριτσάκι συνθέτει μουσική, σκορπίζει χαρά και κάνει σκανταλιές στο ξενοδοχείο των γονιών της.

18/8/2022

Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Σεζόν 3

Καθώς ο Σκέλετορ έχει βάλει σκοπό να ελέγξει το σύμπαν, ο Χ-Μαν και η ηρωική ομάδα του πρέπει να εκπληρώσουν ό,τι επιφυλάσσει η μοίρα τους. Η επική μάχη ξεκινά!

19/8/2022

Το Σόου του Κάπχεντ!: Σεζόν 2

Παρακολουθήστε τους μπελάδες του παρορμητικού Κάπχεντ και του ευκολόπιστου αδερφού του, Μάγκμαν, στη σειρά κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο πετυχημένο βιντεοπαιχνίδι.!

25/8/2022

Angry Birds: Καλοκαιρινή Τρέλα: Σεζόν 3

Τα έφηβα πουλιά Ρεντ, Τσακ, Μπομπ και Στέλλα πηγαίνουν στην Κατασκήνωση Σπλίντεργουντ παρέα με άλλους φτερωτούς κατασκηνωτές για ένα καλοκαίρι ουράνιας διασκέδασης!

29/8/2022

Mighty Express: Σεζόν 7

Ο Νέιτ, ο Φλίκερ και τα υπόλοιπα τρένα ανεβαίνουν στις ράγες για μερικές ακόμα συναρπαστικές παραδόσεις, ειδικές αποστολές και τρυφερά μαθήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα