Home Games Επικό Xbox & Bethesda showcase

Επικό Xbox & Bethesda showcase

Είδαμε κυριολεκτικά τα ΠΆΝΤΑ στο αποψινό showcase της microsoft. Όλους τους τίτλους, που θα δούμε στους επόμενους 12 μήνες. Φυσικά, θα ακολουθήσει αναλυτική αρθρογραφία για κάθε μια είδηση που μάθαμε στο show. Οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Το φετινό Xbox & Bethesda showcase είχε, τη RIOT που φέρνει ΟΛΟ της το υλικό στο game pass. Νομίζετε μόνο αυτό είναι;

Όλα τα champions, όλοι οι agents και πολλά ακόμα καλούδια ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΈΝΑ στην έκδοση του game pass για τα League of Legends, Wild Rift, Valorant, Legends of Runeterra και Team Fight Tactics.

Είδαμε επίσης επικείμενα updates στα forza horizon 5, Sea of Thieves, flight simulator με πλούσιο themed υλικό.

Το νέο κεφάλαιο του διάσημου παιχνιδιού της Bethesda Overwatch 2, νέοι χαρακτήρες, νέα skills και πολύ δωρεάν υλικό. Πάλι νομίζετε ότι αυτό είναι όλο;

Οι wastelanders έρχονται στο Overwatch και φέρνουν τα πάνω κάτω. Μια καινούρια περιπέτεια ξεκινάει με τους ήρωες του wasteland να φέρνουν τον ανταγωνισμό στο έπακρο. BOOM!!!

Ένας νέος τίτλος turn based strategy έρχεται στο game pass σύντομα, το ARA: History untold σας δίνει το έναυσμα για να ορίσετε εσείς τις τύχες της ανθρωπότητας. Για να δημιουργήσετε την ιστορία, από την αρχή.

Από το στρατόπεδο της Bethesda έχουμε, το νέο κεφάλαιο του Elder Scrolls online, εν ονόματι High Isle. Το expansion φέρνει νέες ανεξερεύνητες περιοχές και πολλά μυστικά που πρέπει να ανακαλύψεις στον κλασσικό τίτλο της Bethesda.

Έρχεται τον Σεπτέμβριο, το νέο mode του fallout 76, το The Pit όπου οι παίχτες καλούνται να προσπαθήσουν να κρατήσουν τον έλεγχο μιας πολύ σημαντικής περιοχής για το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Το 2023 καταφθάνει και το νέο κεφάλαιο της σειράς ARK με ένα επικό τρέιλερ ο Vin Diesel μας εισάγει στον μαγευτικό κόσμο που δεινόσαυροι και άνθρωποι εργάζονται μαζί για την επιβίωση τους.

Πολλά Indie games αλλά και το νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Minecraft, το Minecraft Legends υπόσχονται ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Δείτε ένα recap των παιχνιδιών στο βίντεο που ακολουθεί.

Το επικότερο κλείσιμο showcase ever (ναι γιατί το λέω εγώ)

Περισσότερα για το Xbox & Bethesda showcase με νέα από όλες τις ειδήσεις της ημέρας εδώ.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version