Home Games METAL TALES: OVERKILL – Ροκ μάχες και φονικές κιθάρες

METAL TALES: OVERKILL – Ροκ μάχες και φονικές κιθάρες

Από το 2009 και το επικό game, του μοναδικού Jack Black, είχαμε να δούμε κάτι αξιόλογο στο genre των guitar shooters. Ναι υπάρχει η κατηγορία, όσο απίστευτο και αν φαίνεται. Ο λόγος απλός, όταν μπλέκεται η metal – rock μουσική, με shooting oriented gaming τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Το παιχνίδι συνδυάζει πασίγνωστες metal δημιουργίες, δεκάδες αντικείμενα και τυχαία δημιουργημένα επίπεδα, αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που ξεκινάτε το παιχνίδι από την αρχή, καμία πίστα δεν μοιάζει με την προηγούμενη.

Το Metal Tales: Overkill είναι ένα action-adventure game, στο οποίο η metal μουσική και η αδρεναλίνη συγκρούονται, για να προσφέρουν το απόλυτο rogue-like 3D guitar shooter. Πολεμήστε την κατάρα που σκεπάζει τον κόσμο, επηρεάζει τους αδερφούς μεταλλάδες και απελευθερώστε τους από ένα αρχαίο κακό.

1 / 8

Ο θεός Kuk έχει υπό την κατοχή του όλους τους θεούς της κιθάρας και μέσω εκείνων, όλους τους μεταλλάδες. Οργανώνοντας άπειρες συναυλίες, βοηθά τη λεγεώνα των μεταλλάδων ζόμπι, να αφανίσουν κάθε πρωτότυπη δημιουργία, των συγκροτημάτων της metal μουσικής και των αφοσιωμένων οπαδών τους. Καθώς οι λεγεώνες των μεταλλάδων χάνουν το πάθος τους, μόνο ένας άνθρωπος, μπορεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση και να βγει νικητής.

Η εταιρεία ανάπτυξης Zerouno Games ανακοίνωσε με ενθουσιασμό πως μετά από ένα άκρως επιτυχημένο Kickstarter campaign, το Metal Tales: Overkill, το rogue-like 3D shooter που εμπνέεται από τη ροκ μουσική, θα κυκλοφορήσει στα τέλη αυτού του μήνα!

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξει μία Deluxe έκδοση για το Nintendo Switch, που θα εκδώσει η Tesura Games, όπου θα περιλαμβάνει το έγχρωμο manual, μια πένα κιθάρας και ένα φύλλο με υπέροχα αυτοκόλλητα.

Για περισσότερες νέες gaming κυκλοφορίες warriors of the world unite και ενημερωθείτε από το geekdom.gr . Τον προορισμό για κάθε Geek.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version