Home Games Gaming News FARSIDERS: Νέο παιχνίδι με χρηματοδότηση από το Kickstarter

FARSIDERS: Νέο παιχνίδι με χρηματοδότηση από το Kickstarter

0

Το Ταϊλανδέζικο στούντιο GambitGhost Studio ανακοίνωσε πως το story driven action RPG FARSIDERS, έφτασε το στόχο χρηματοδότησης στο Kickstarter σε λιγότερο από μια μέρα. Πρόκειται για ένα hack-and-slash βασισμένο σε πραγματικούς θρύλους του Αρθούρου και τώρα κυνηγάει τους πιο εκτεταμένους στόχους του.

Για να ευχαριστήσει όλους τους υποστηρικτές και να καλωσορίσει τους νέους, το FARSIDERS προσφέρει τώρα μια ειδική ανταμοιβή μόλις το παιχνίδι κυκλοφορήσει με έναν αποκλειστικό “Cassie Support Unit cloak”.

Το FARSIDERS θα είναι διαθέσιμο στο Steam (PC) κατά την αρχική του κυκλοφορία. Το στούντιο GambitGhost έχει θέσει ως στόχο την κυκλοφορία σε κονσόλες περίπου τον Οκτώβριο του 2023.

Τι είναι το FARSIDERS

Το FARSIDERS είναι ένα top-down παιχνίδι περιπέτειας hack-and-slash σε πραγματικό χρόνο, βασισμένο σε πραγματικούς θρύλους του Αρθούρου. Όλη η δράση με γνώμονα την ιστορία διαδραματίζεται σε έναν στυλιζαρισμένο φουτουριστικό cyberpunk κόσμο γεμάτο τεχνολογία και μαγεία, όπου το ταξίδι στο χρόνο είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της ιστορίας. Οι παίκτες περιπλανώνται μέσα από μια έντονη ιστορία για να συναντήσουν θρυλικούς ήρωες, να ανακαλύψουν νέες κάρτες ξορκιών, να πολεμήσουν και να εκτελέσουν διάφορες φανταχτερές πολεμικές δεξιότητες εναντίον ιστορικών κακοποιών και να σώσουν τον κόσμο από αυτή τη νέα επικείμενη απειλή.

Το FARSIDERS ενισχύει την εμπειρία του παιχνιδιού με μουσική που συνθέτει η Laryssa Okada, γνωστή από το παιχνίδι Halo. Ακούστε στο https://soundcloud.com/gambitghost-thailand

Η καμπάνια Kickstarter του FARSIDERS διαρκεί από τις 5 Απριλίου 2023 έως τις 5 Μαΐου 2023.

Παρακολουθήστε την πρόοδο και δείξτε την υποστήριξή σας στη διεύθυνση:

Kickstarter: https://bit.ly/3IHF8ZJ
Steam: https://bit.ly/3EFymT8

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version