MoviesMovie SpotlightΣτο μακρινό παρελθόν, ο Timothée Chalamet του Dune ήταν...

Στο μακρινό παρελθόν, ο Timothée Chalamet του Dune ήταν ένας YouTuber που σχεδίαζε mods για τα controllers του Xbox 360

-

Πριν γίνει ο Elio του Call Me by Your Name, ο Kyle του Lady Bird, o Laurie του Little Women, o Nic του Beautiful Boy και ο Paul του Dune, o Timothée Chalamet ήταν ο ModdedController360 του YouTube.

Timothée Chalamet

Ο Timothée Chalamet, τα τελευταία χρόνια, έχει αρχίσει να γίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα ονόματα στον χώρο του κινηματογράφου. Με κάποιες εμφανίσεις σε σειρές όπως Law & Order, Royal Pains και Homeland, το μεγάλο μπαμ για τον Timothée έγινε το 2017 όταν πρωταγωνίστησε στην ρομαντική LGBTQ+ ταινία του Luca Guadagnino Call Me by Your Name.

Πριν από όλα αυτά όμως, ο Timothée είχε και μία ‘μυστική’ ασχολία. Το 2010, είχε για πολύ λίγο καιρό ένα κανάλι στο YouTube με το όνομα ModdedController360. Στο κανάλι αυτό ανέβαζε πολύ μικρά βιντεάκια όπου εμφανιζόταν (χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο του) να δείχνει τα modded controllers του Xbox 360 τα οποία έβαφε ο ίδιος. Το κανάλι έχει μόνο 3 βίντεο και το τελευταίο ανέβηκε τον Μάρτιο του 2010, στο οποίο παρουσιάζεται το ‘Red Tiger’ Xbox 360 Controller που ο Chalamet δηλώνει ότι πούλησε για $10.

Πώς όμως αποκαλύφθηκε η πλευρά αυτή του ηθοποιού από τη στιγμή που στα βιντεάκια δε φαίνεται καθόλου το πρόσωπο του? Οι υποθέσεις ξεκίνησαν το 2018 από ένα fan page για τον Timothée, το ChalametUniverse. Μετά από μία ενδελεχή λοιπόν έρευνα, αφού ελέγχθηκε η φωνή του YouTuber, βρέθηκαν γνώριμα χαρακτηριστικά στο δωμάτιο και ‘ταίριαξαν’ τα σημάδια στο χέρι του YouTuber με αυτά που έχει σήμερα ο Chalamet, επιβεβαιώθηκε η ταυτότητα του καναλιού.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη, ο Timothée ανέφερε πως στα 15 του έβγαλε $30 από τη δουλειά αυτή και θα είχε συνεχίσει αν δεν τον είχαν σταματήσει οι γονείς του. “Οι γονείς μου ήταν σε φάση, ‘Όλο το σπίτι είναι γεμάτο μπογιά, δε μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις κάτι τέτοιο’,” είπε ο Chalamet.

Όσον αφορά τους ελληνικούς κινηματογράφους αυτό το διάστημα, ο Chalamet πρωταγωνιστεί στο Dune που προβάλλεται αυτή τη στιγμή και στο The French Dispatch που θα έρθει στις 2 Δεκεμβρίου.

Γενικά, περιμένουμε ακόμα να τον δούμε στα Don’t Look Up, Bones & All, Wonka (ως Willy Wonka) καθώς και στο δεύτερο μέρος του Dune.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα