MoviesMovie NewsΟι Norman Reedus και Sean Patrick Flanery επιστρέφουν για...

Οι Norman Reedus και Sean Patrick Flanery επιστρέφουν για το ‘The Boondock Saints III’

-

Τo The Boondock Saints του 1999 από τον Troy Duffy γέννησε το sequel The Boondock Saints II: All Saints Day το 2009 και 12 χρόνια αργότερα μαθαίνουμε πως έρχεται το τρίτο μέρος του franchise.

Οι Norman Reedus (The Walking Dead, Blade II) και Sean Patrick Flanery (Born a Champion, The Evil Within) θα υποδυθούν ξανά τους Murphy και Connor MacManus στο The Boondock Saints III, τη νέα ταινία που βρίσκεται ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

Ο Duffy επιστρέφει για να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει, με τους Reedus και Flanery να βοηθούν και αυτοί στο σενάριο. Οι Shaun Redick (Get Out, BlacKkKlansman), Yvette Yates Redick (El Gringo, Without Men) και Don Carmody (Good Will Hunting, Chicago) θα είναι παραγωγοί, ενώ οι Reedus και Flanery θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

“Οι fans έχουν αγαπήσει αυτούς τους χαρακτήρες για πάνω από 20 χρόνια,” ανέφερε ο Duffy σε μία δήλωση. “Χρησιμοποιούν φράσεις όπως ‘the Boys’ ή ‘the Brothers’ στοργικά. Στο τέλος του Boondock 2 τους αφήσαμε στη φυλακή και οι fans θέλουν να ξέρουν τι απέγιναν. Ο Norman και ο Shaun έχουν υπάρξει κινητήρια δύναμη ώστε να κρατηθεί ζωντανό το franchise και σεναριακά πρόκειται να πρωτοπορήσουν. Οι fans περιμένουν. Κυριολεκτικά ρωτούν για αυτό καθημερινά και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με την Impossible Dream Entertainment ώστε να γίνει το Boondock III πραγματικότητα.”

“Που το πάμε? Τα αδέρφια είναι μεγαλύτερα πλέον. Βγαίνουν σε έναν τελείως νέο κόσμο που δε μοιάζει με αυτόν που άφησαν πίσω τους. Βρίσκονται στα μαχαίρια. Ο ένας θέλει να συνεχίσει ενώ ο άλλος όχι. Υπάρχει ένας νέος εχθρός εκεί έξω, όχι όπως τους κλασικούς που έχουμε αντιμετωπίσει.”

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα