Home Movies Movie News Horror και Star Wars? Ο δημιουργός του ‘Midnight Mass’ και της σειράς...

Horror και Star Wars? Ο δημιουργός του ‘Midnight Mass’ και της σειράς ‘The Haunting Of’ θέλει να συμβεί

0

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της horror δημιουργίας τα τελευταία χρόνια, ο Mike Flanagan, δήλωσε πως ένας σεισμός τον ώθησε στην ιδέα της δημιουργίας μιας ταινίας τρόμου στον κόσμο του Star Wars.

The Haunting of Hill House (δεξιά) και The Haunting of Bly Manor (αριστερά)

O Flanagan, γνωστός για τις ταινίες του Oculus, Gerald’s Game, Hush, Doctor Sleep καθώς και για τις σειρές The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor και τη πιο πρόσφατη Midnight Mass, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το εξής σχόλιο:

Οι λάτρεις τόσο των σειρών του όσο και του ίδιου έσπευσαν να κάνουν διάφορα tags (Disney, Star Wars κτλ.) ώστε να ακουστεί η ιδέα αυτή και τελικά να γίνει πραγματικότητα.

Ο Rahul Kohli, που πρωταγωνίστησε στο The Haunting of Bly Manor ως Owen και στο Midnight Mass ως Sheriff Hassan, δήλωσε τον ενθουσιασμό του στέλνοντας μία φωτογραφίας ενός κάπως μεταλλαγμένου storm trooper.

Ο Mike Flanagan είναι συνεχώς on the move, καθώς μετά το Midnight Mass δουλεύει πάνω στη νέα του σειρά The Midnight Club που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Christopher Pike που κυκλοφόρησε το 1994, ενώ πριν λίγες μέρες ανακοινώνηκε πως θα είναι ο δημιουργός του The Fall of the House of Usher που θα βασίζεται σε έργα του Edgar Allan Poe.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version