Home Series Something is Killing the Children – Η διασκευή του comic έρχεται στο...

Something is Killing the Children – Η διασκευή του comic έρχεται στο Netflix από τον σκηνοθέτη του ‘Doctor Sleep’

0

Ο Mike Flanagan, σκηνοθέτης του Doctor Sleep και δημιουργός του The Haunting of Hill House, συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με το Netflix προκειμένου να διασκευάσει το comic Something is Killing the Children.

Η πλοκή του Something is Killing the Children ακολουθεί την πόλη Archer’s Peak, όπου παιδιά εξαφανίζονται και εκείνα που επιβιώνουν λένε τρομακτικές ιστορίες για πλάσματα που ζουν στις σκιές. Η μόνη ελπίδα τους να βρουν και να εξαλείψουν την απειλή είναι η άφιξη μιας μυστηριώδους ξένης, της Erica Slaughter, που πιστεύει τα παιδιά και ισχυρίζεται πως μπορεί να δει ο,τι βλέπουν και αυτά. Πρόκειται για ένα comic τρόμου από την Boom! Studios και τους James Tynion IV και Werther Dell’Edera.

Ο Flanagan θα συνεργαστεί με τον Trevor Macy για τη συγγραφή του σεναρίου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά αρκετές φορές για την Interpid Pictures.

Αριστερά ο Mike Flanagan και δεξιά ο Trevor Macy.

Παράλληλα με το Something is Killing the Children, ο Flanagan συνεργάζεται με το Netflix για την supernatural σειρά τρόμου Midnight Mass που πρόκεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 καθώς και το The Midnight Club, τη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Christopher Pike που επίσης θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version