MoviesMovie NewsHorror και Star Wars? Ο δημιουργός του 'Midnight Mass'...

Horror και Star Wars? Ο δημιουργός του ‘Midnight Mass’ και της σειράς ‘The Haunting Of’ θέλει να συμβεί

-

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της horror δημιουργίας τα τελευταία χρόνια, ο Mike Flanagan, δήλωσε πως ένας σεισμός τον ώθησε στην ιδέα της δημιουργίας μιας ταινίας τρόμου στον κόσμο του Star Wars.

The Haunting of Hill House (δεξιά) και The Haunting of Bly Manor (αριστερά)

O Flanagan, γνωστός για τις ταινίες του Oculus, Gerald’s Game, Hush, Doctor Sleep καθώς και για τις σειρές The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor και τη πιο πρόσφατη Midnight Mass, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το εξής σχόλιο:

Οι λάτρεις τόσο των σειρών του όσο και του ίδιου έσπευσαν να κάνουν διάφορα tags (Disney, Star Wars κτλ.) ώστε να ακουστεί η ιδέα αυτή και τελικά να γίνει πραγματικότητα.

Ο Rahul Kohli, που πρωταγωνίστησε στο The Haunting of Bly Manor ως Owen και στο Midnight Mass ως Sheriff Hassan, δήλωσε τον ενθουσιασμό του στέλνοντας μία φωτογραφίας ενός κάπως μεταλλαγμένου storm trooper.

Ο Mike Flanagan είναι συνεχώς on the move, καθώς μετά το Midnight Mass δουλεύει πάνω στη νέα του σειρά The Midnight Club που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Christopher Pike που κυκλοφόρησε το 1994, ενώ πριν λίγες μέρες ανακοινώνηκε πως θα είναι ο δημιουργός του The Fall of the House of Usher που θα βασίζεται σε έργα του Edgar Allan Poe.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Ακολουθήστε το GeekDom.gr

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία άρθρα μας στο email σας.

Ακολουθήστε το GeekDom στις Προτιμώμενες Πηγές σας

Δείτε πρώτα τις ειδήσεις του GeekDom στο Google και προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τελευταία Άρθρα

Πέθανε ο Patrick Stewart, ο ηθοποιός του Star Trek

Ο Patrick Stewart, ο καπετάνιος Picard του Star Trek και καθηγητής Xavier των X-Men, πέθανε στα 86 του στο Λος Άντζελες, μετά από πορεία με Αλτσχάιμερ και άνοια με σωμάτια Lewy.

Dune: Part Three: Κυκλοφόρησε το τελικό trailer

Το τελικό trailer του Dune: Part Three δείχνει τον Scytale και την Chani να συνεργάζονται εναντίον του Paul Atreides. Η ταινία κυκλοφορεί στις 18 Δεκεμβρίου.

Πέθανε ο Walter Koenig, ο Chekov του Star Trek, στα 90

Ο ηθοποιός Walter Koenig που έπαιξε τον Chekov στην πρωτότυπη σειρά «Star Trek» και στις πρώτες επτά ταινίες του franchise πέθανε σε ηλικία 90 ετών.

Πέθανε ο Eric Bauza, η φωνή του Bugs Bunny, στα 46

Ο ηθοποιός φωνής που έδωσε τη σύγχρονη εκδοχή του Bugs Bunny και του Daffy Duck πέθανε στα 46 του χρόνια, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ακολουθήστε μας

1,123ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,719ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,061ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,430ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.