SeriesO Hideo Kojima προτείνει 'Maid' και 'Midnight Mass'

O Hideo Kojima προτείνει ‘Maid’ και ‘Midnight Mass’

-

Με ένα tweet, ο αγαπημένος Hideo Kojima δήλωσε την αγάπη του για δύο νέες σειρές του Netflix, δίνοντας τους για λίγο το spotlight, πέρα από το Squid Game με το οποίο γίνεται χαμός τον τελευταίο καιρό.

Πρόκειται για δύο mini-series, το Midnight Mass και το Maid.

To Midnight Mass είναι μία σειρά τρόμου και έρχεται από τον Mike Flanagan, ένα όνομα που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα των δημιουργών σειρών και ταινιών τρόμου. Με τα υπέροχα The Haunting of Hill House και The Haunting of Bly Manor (τα προτείνω ανεπιφύλακτα και τα δύο), ο Mike Flanagan έγινε πολύ γρήγορα ένα αρκετά ‘hot’ όνομα.

Το Midnight Mass, λοιπόν, είναι η νέα του σειρά που κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου και από τότε έχει ενθουσιάσει και καθηλώσει οποιοδήποτε την έχει δει.

“Η κοινότητα ενός απομονωμένου νησιού αρχίζει να βιώνει κάποιες απίστευτες καταστάσεις – και τρομακτικούς οιωνούς – μετά την άφιξη ενός χαρισματικού και μυστήριου νεαρού ιερέα.”

Η σειρά, όπως όλες του Mike Flanagan, δημιουργεί πολύ έντονα συναισθήματα και οι πρωταγωνιστές για μία ακόμα φορά είναι πραγματικά συγκλονιστικοί.

Πριν λίγες μέρες, ανακοινώθηκε πως ο Mike Flanagan θα συνεργαστεί ξανά με το Netflix για το The Fall of the House of Usher, μία σειρά που θα είναι βασισμένη σε έργα του Edgar Allan Poe!

Η άλλη σειρά είναι το Maid, που κυκλοφόρησε τη 1η Οκτωβρίου.

- Advertisement -

Πρόκειται για τη συναισθηματική και δραματική ιστορία μιας γυναίκας που “αφού κατάφερε να ξεφύγει από μία βίαιη σχέση, βρίσκει δουλειά καθαρίζοντας σπίτια καθώς παλεύει να στηρίξει οικονομικά το παιδί της και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς.”

Το trailer και μόνο θα σας συγκινήσει και η σειρά θίγει σημαντικά κοινωνικά θέματα. Η Alex (Margaret Qualley) θα περάσει από πάρα πολλές δοκιμασίες μέχρι να βρει τον εαυτό της, να ξεφύγει από όλες αυτές τις κακές καταστάσεις της ζωής της και να καταφέρει να την αλλάξει.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Nintendo Switch: 7 παιχνίδια για να παίξεις το Φλεβάρη

Σας προτείνουμε 7 παιχνίδια γεμάτα γρίφους, μυστήριο, έγκλημα και έρωτα, για να παίξετε στο Nintendo Switch τώρα που μπήκε ο νέος μήνας.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα