GamesGaming NewsΤο 'Oddworld: Soulstorm Enhanced' έρχεται τον Νοέμβριο

Το ‘Oddworld: Soulstorm Enhanced’ έρχεται τον Νοέμβριο

-

Οι Microids και Oddworld Inhabitants ανακοίνωσαν πως το Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του Νοεμβρίου σε Xbox, Playstation και Epic Games Store.

Οι Collector’s Editions και οι Day One Editions του Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition για το Xbox Series X|S και το Xbox One είναι πλέον διαθέσιμες για προ-παραγγελία. Όσοι προ-παραγγείλουν την Day One Edition ή την Collector’s Edition στα καταστήματα λιανικής που συμμετέχουν στην ενέργεια θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Original Soundtrack του παιχνιδιού και σε ένα Digital Artbook.

Η Day One Edition προσφέρει το παιχνίδι σε μια συλλεκτική, μεταλλική θήκη.

Η Collector’s Edition προσφέρει τα εξής:

  • Μια ξεχωριστή συλλεκτική συσκευασία
  • Τη standard edition του Oddworld: Soulstorm
  • Μια συλλεκτική μεταλλική θήκη
  • Ένα αποκλειστικό αγαλματίδιο του Abe ύψους 22 εκατοστών
  • Ένα ανώτερης ποιότητας artbook 160 σελίδων της Pix’n Love Publishing
  • Ένα αποκλειστικό μπρελόκ Mining Company
  • Τρία εκτυπωμένα artworks
  • Αυτοκόλλητα Ancient Mudokon Tribal
  • Το τατουάζ που έχει ο Abe στο χέρι

Το Oddworld: Soulstorm ανήκει στο μεγάλο franchise Oddworld, με το πρώτο παιχνίδι να κυκλοφορεί το 1997 (Oddworld: Abe’s Oddysee), ξεκινώντας την πορεία ενός αγαπημένου 2D και puzzle platformer franchise. Ακολούθησαν άλλοι πέντε τίτλοι (μαζί με το Soulstorm), το Oddworld: Abe’s Exoddus του 1998, το Oddworld: Munch’s Oddysee του 2001, το Oddworld: Stranger’s Wrath του 2005, το Oddworld: New ‘n’ Tasty του 2014 και το Oddworld: Soulstorm του 2021.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Industry Giant 4.0 – πρώτο gameplay trailer

Η Toplitz Productions και η Don VS Dodo παρουσίασαν το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού Industry Giant 4.0, αναβίωση της σειράς Giant.

Harvest Days: Βγαίνει από Early Access

Η Family Devs και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία του Harvest Days, το οποίο βγαίνει από Early Access.

Medieval Dynasty: Το co-op mode έρχεται και στις κονσόλες

Η Render Cube και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν πως η λειτουργία Co-op, ο νέος χάρτης Oxbow Map και ο δημιουργός χαρακτήρων για το Medieval Dynasty θα έρθουν στο Xbox Series X|S.

Haven: Forge Friendships to Save the World

Η Unleashed Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για το Haven: Forge Friendships to Save the World

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα