Home Games Free Games Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse – Δωρεάν στο Epic...

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse – Δωρεάν στο Epic Games Store

0

Τη δυνατότητα να είσαι ο ‘κακός’ του παιχνιδιού και ταυτόχρονα zombie σου δίνει η Epic αυτή τη βδομάδα. Το Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse κανονικά κοστίζει 15.99€, αλλά αυτή τη βδομάδα βρίσκεται δωρεάν στο Epic Games Store.

Βρισκόμαστε στο 1959 στη πόλη Punchbowl, η οποία είναι το πρότυπο ιδανικής ζωής και εξέλιξης. Ως zombie, ο σκοπός σου είναι να δείξεις στους ζωντανούς πως δεν υπάρχουν κανόνες και δημόσια τάξη όταν είσαι…νεκρός.

Με επιλογές τόσο single player όσο και co-op, το Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse κυκλοφόρησε το 2005 και είναι ένα ευχάριστο και χιουμοριστικό παιχνιδάκι.

Μαζί με το παιχνίδι αυτό, η Epic δίνει και ένα Epic Pack για το Paladins. Με το pack αυτό ξεκλειδώνεις απευθείας 4 χαρακτήρες, τους Androxus, Raum, Tyra και Ying, καθώς και τα skins Exalted Androxus, Subjugator Raum, Baroness Tyra και Snapdragon Ying αντίστοιχα!

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version