Home Series Έρχεται live-action σειρά βασισμένη στο κλασικό cyberpunk ‘System Shock’

Έρχεται live-action σειρά βασισμένη στο κλασικό cyberpunk ‘System Shock’

0

Ανακοινώθηκε πως το System Shock, ο κλασικός sci-fi horror τίτλος που κυκλοφόρησε το 1994, είναι έτοιμο να διασκευαστεί σε live-action σειρά. Πρόκειται για μία συνεργασία της developer εταιρείας Nightdive Studios με το Binge, όπου και θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη η σειρά.

Παραγωγός της σειράς θα είναι ο Allan Ungar, με τους Stephen Kick (Ιδρυτής και CEO της Nightdive) και Larry Kuperman (Διευθυντής στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Nightdive) να είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί. Το Binge θα είναι έτοιμο το 2022 και θα προσφέρει premium υλικό δωρεάν. Πριν λίγο καιρό, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Ubisoft για τη διασκευή της σειράς Driver σε live-action σειρά.

“Πάντα πίστευα ότι μία live-action διασκευή του System Shock θα ήταν το τέλειο μέσο για να πούμε ξανά την οδυνηρή ιστορία του σταθμού Citadel και του AI που υποβάλλει την ομάδα σε έναν απερίγραπτο τρόμο,” είπε ο Stephen Kick. “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να δούμε τη ταλαντούχα ομάδα του Binge να ζωντανεύει το System Shock με ανατριχιαστικά αληθινούς και νέους τρόπους.”

Παράλληλα, η δημιουργία του remake του System Shock από την Nightdive είναι ακόμα σε εξέλιξη.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version