Home Movies Movie News Το φουτουριστικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας ‘Apex’ με τον Bruce Willis έχει το...

Το φουτουριστικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας ‘Apex’ με τον Bruce Willis έχει το πρώτο του trailer

0

Το πρώτο επίσημο trailer για τη φουτουριστική action-thriller ταινία του Bruce Willis μόλις κυκλοφόρησε και επισημαίνει τη μάχη που δίνει ο Willis απέναντι σε αυτούς που τον κυνηγάνε. Το Apex πρόκειται να κυκλοφορήσει σε κινηματογράφους, ψηφιακά και On Demand στις 12 Νοεμβρίου.

Στο trailer, γνωρίζουμε τον Thomas Malone (Bruce Willis), έναν πρώην αστυνομικό που προσπαθεί να επιβιώσει ενάντια σε κάποιους κυνηγούς που προσπαθούν να τον πιάσουν.

Με σκηνοθέτη τον Edward Drake (Cosmic SinBreach) και σεναριογράφους τον ίδιο και τον Corey Large (The November Man, Pimp), στο Apex πρωταγωνιστούν οι Bruce Willis (Die Hard, The Sixth Sense), Neal McDonough (YellowstoneResident Evil: Welcome to Raccoon City), Lochlyn Munro (Scary Movie, White Chicks), Megan Peta Hill (Open Water 3, The Professor) και Trevor Gretzky (Spiral, Cosmic Sin). To Apex έχει παραγωγούς τους Corey Large και Sean Patrick O’Reilly, με τους Matthew Halderman και Luke Taylor να είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

“Εκτίοντας μία ποινή για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει, ο πρώην αστυνομικός Thomas Malone (Willis) έχει την ευκαιρία να ζήσει αν επιβιώσει από ένα θανάσιμο παιχνίδι κυνηγού/θηράματος,” λέει η επίσημη περίληψη της ταινίας. “Έξι κυνηγοί πληρώνουν για την ευχαρίστηση να κυνηγήσουν έναν άλλον άνθρωπο σε ένα απομονωνομένο νησί, αλλά μόλις ο Malone φτάνει εκεί ξεκινάει η κόλαση. Βάζοντας παγίδες και παίζοντας mind games, ο Malone προσπαθεί να αντιστρέψει τους όρους και να παλέψει για τη ζωή και το μέλλον του.”

“Η ταινία δίνει μία άλλη τροπή στον ορισμό του ‘κυνηγού εναντίον θηράματος’,” είπε ο Mark Ward, ο Chief Acquisitions Officer της RLJE Films. “Οι Bruce Willis και Neal McDonough έρχονται αντιμέτωποι με απίστευτη ένταση. Είμαστε ενθουσιασμένοι να φέρουμε αυτό το θρίλερ συνεχούς δράσης στο κοινό αυτό το Φθινόπωρο.”

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version