Home Games Gaming News Όλα τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για PC τον Μάιο

Όλα τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για PC τον Μάιο

0

Αυτόν τον μήνα δεν θα έχουμε και πάρα πολλές νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών, τουλάχιστον για PC. Το The Lord of the Rings: Gollum και το Redfall είναι προσωπικά αυτά που περιμένω περισσότερο.

Δες αναλυτικότερα την λίστα:

Age of Wonders 4 – 2 Μαΐου

Πρόκειται για μια σειρά παιχνιδιών Age of Wonders της εταιρίας Triumph Studios. Είναι παιχνίδι φαντασίας και στρατηγικής. Φτιάχνεις την αυτοκρατορία σου και προσπαθείς να την μεγαλώσεις. Κάθε επιλογή που κάνεις σου δίνει νέες δυνατότητες και πλεονεκτήματα.

Βρες το στο Steam εδώ: https://store.steampowered.com/app/1669000/Age_of_Wonders_4/

Redfall – 2 Μαΐου

Το Redfall είναι ένα Open World Co-op παιχνίδι της εταιρίας Arkane Austin. Παγιδευμένος μέσα στο Redfall πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε 4 μοναδικούς survivors: τον Devinder Crousley που είναι inventor και cryptozoologis, την Layla Ellison μαθήτρια telekinetic, τον Remi de la Rosa που είναι combat engineer και τον Jacob Boyer που είναι πρώην ελεύθερος σκοπευτής των ειδικών δυνάμεων της Αμερικής.

Βρες το στο Steam εδώ: https://store.steampowered.com/app/1294810/Redfall/

Ravenlok – 4 Μαΐου

Πρόκειται για ένα action, RPG παιχνίδι με πολύ σκοτεινή ατμόσφαιρα της εταιρίας Cococucumber. Όλα ξεκινάνε όταν ο Ravenlok συναντά έναν περίεργο καθρέφτη και μεταφέρεται σε έναν κόσμο που κυβερνά μια τυραννική βασίλισσα.

Βρες το στο Epic Games Store εδώ: https://store.epicgames.com/en-US/p/ravenlok-bcabbc

Darkest Dungeon II – 8 Μαΐου

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο 2D, CRPG παιχνίδι της εταιρίας Red Hook Studios. Υποδύεσαι τον χαρακτήρα Protégé που μαζί με τέσσερις ακόμη ήρωες πρέπει να ταξιδέψετε σε έναν κατεστραμμένο κόσμο. Θα ανακαλύψετε πολλές νέες τοποθεσίες και σκοπός σας είναι να βοηθήσετε τους επιζώντες της νέας αποκάλυψης.

Βρες το στο Steam εδώ: https://store.steampowered.com/app/1940340/Darkest_Dungeon_II/

Fuga: Melodies of Steel 2 – 11 Μαΐου

Πρόκειται για ένα turn-based, RPG παιχνίδι της εταιρίας CyberConnect2. Ουσιαστικά είναι η συνέχεια της ιστορίας του προηγούμενου Fuga: Melodies of Steel. Όμως δεν επέστρεψε απλά με την συνέχεια της ιστορίας, πλέον έχει αναβαθμισμένο σύστημα μάχης και ένα ακόμη σύστημα που σου δίνει περισσότερες επιλογές που επηρεάζουν την εμπειρία σου στο παιχνίδι!

Βρες το στο Steam εδώ: https://store.steampowered.com/app/2001340/Fuga_Melodies_of_Steel_2/

After Us – 23 Μαΐου

Πρόκειται για ένα Platformer, Adventure παιχνίδι της εταιρίας Piccolo. Βλέπουμε τον κόσμο αποδεκατισμένο από τους ανθρώπους. Όσο καθοδηγείς το Gaia light ανακαλύπτεις τα αίτια πίσω από την καταστροφή καθώς επίσης θα μάθεις τι επιφυλάσσει η μοίρα για τους Devourers.

Βρες το στο Steam εδώ: https://store.steampowered.com/app/1406810/After_Us/

Amnesia: The Bunker – 23 Μαΐου

Πρόκειται για ένα Horror, FPS παιχνίδι της εταιρίας Frictional Games που διαδραματίζεται μέσα σε ένα έρημο καταφύγιο στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Αναζήτησε εργαλεία, χρησιμοποίησε όπλα και διατήρησε με κάθε κόστος τα φώτα ανοιχτά! Θα βγεις ζωντανός;

Βρες το στο Steam εδώ: https://store.steampowered.com/app/1944430/Amnesia_The_Bunker/

The Lord of the Rings: Gollum – 25 Μαΐου

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που προσωπικά μου κίνησε αρκετά το ενδιαφέρον. Είναι της εταιρίας Daedalic Entertainment και βασίζεται στα βιβλία του J.R.Tolkien. Σου δίνετε η ευκαιρία να ελέγξεις το Gollum το οποίο μας μεταφέρει στην αθέατη ιστορία της διαδρομής του χαρακτήρα από την αιχμαλωσία στη Mordor μέχρι την παρακολούθηση της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού στο πρώτο βιβλίο του Tolkien. Έτσι βλέπουμε το Gollum να αποφεύγει Ορκ, ανθρώπους και ξωτικά προσπαθώντας να ανακαλύψει τι έγινε το δαχτυλίδι αφού το έχασε ο Bilbo.

Βρες το στο Steam εδώ: https://store.steampowered.com/agecheck/app/1265780/

System Shock – 30 Μαΐου

Πρόκειται για ένα first-person παιχνίδι δράσης της εταιρίας Nightdive Studios. Το System Shock είναι remake του πρώτου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 1994. Πλέον όμως έχει HD γραφικά, ολοκαίνουριους ήχους και μουσική, αναβαθμισμένο περιβάλλον και άλλες ακόμη αλλαγές οι ποίες θα κάνουν την εμπειρία σου ακόμη καλύτερη, αν σε ενδιαφέρει το παιχνίδι, είναι εκεί για να τις βιώσεις!

Βρες το στο Steam εδώ: https://store.steampowered.com/app/482400/System_Shock/

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version