Home Series Η σειρά κινουμένων σχεδίων των Gremlins θα έρθει στα HBO Max και...

Η σειρά κινουμένων σχεδίων των Gremlins θα έρθει στα HBO Max και Cartoon Network

0

Το Gremlins: Secrets of the Mogwai πρόκειται πλέον να κυκλοφορήσει πρώτα στο Cartoon Network πριν κυκλοφορήσει στο HBO Max. Η σειρά θα είναι prequel βασισμένο στις ταινίες των Gremlins. Η πρώτη ταινία βγήκε το 1984 με τεράστιους συντελεστές από πίσω. Παραγωγός ήταν ο Steven Spielberg, σεναριογράφος ο Chris Columbus και σκηνοθέτης ο Joe Dante, με τη ταινία να γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Η σειρά θα δείξει την ιστορία του Gizmo στη Κίνα, πριν συμβούν όσα συνέβησαν στις ταινίες.

Το HBO Max έχει δείξει ήδη τη πίστη του στη σειρά, καθώς παρόλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα η πρώτη σεζόν έχει ήδη ανανεωθεί και για δεύτερη. Το cast περιλαμβάνει τους Ming-Na Wen, B.D. Wong, και James Hong. Αν και δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τη σειρά, είναι σχεδόν σίγουρο που θα απευθύνεται σε νεότερο κοινό, επομένως θα ξεφύγει λίγο από το σκοτεινότερο στοιχείο και χιούμορ που είχαν οι ταινίες.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο HBO Max κάπου μέσα στο 2022 και είναι αρκετά πιθανό να κυκλοφορήσει στο Cartoon Network μέσα στο 2021.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version