Home Games Gaming News Η Κίνα απαγορεύει την απεικόνιση ομόφυλων ζευγαριών στα παιχνίδια

Η Κίνα απαγορεύει την απεικόνιση ομόφυλων ζευγαριών στα παιχνίδια

0

Η Κίνα έχει αρχίσει να απαγορεύει πολύ υλικό από το εξωτερικό τώρα τελευταία. Από τη νέα ταινία Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings μέχρι anime και video games. Σύμφωνα με το TV Asahi, θα αρχίσει να απαγορεύει και οποιοδήποτε υλικό περιέχει ομόφυλα ζευγάρια στα παιχνίδια. Δημοσιεύματα λένε πως το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας έχει δώσει εντολή σε πολλές gaming εταιρείες να ‘απαγορεύσει αυστηρά’ το περιεχόμενο ομοφυλοφιλικού χαρακτήρα, καθώς και άλλο περιεχόμενο που ‘περιέχει λανθασμένες αξίες και αθέμιτο υλικό’.

Η απόφαση αυτή ήρθε λίγο αφού το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας απαγόρευσε στη τηλεόραση να προβάλλει υλικό με ‘θηλυπρεπείς άνδρες’. Αυτό έχεις ως σκοπό να επιβάλλει την ηθική στη χώρα, καθώς και να προωθήσει την λεγόμενη “επαναστατική κουλτούρα”. Θέλουν οι Κινέζοι να είναι περισσότερο αρρενωποί, με τον πρωθυπουργό Xi Jinping να ζητάει να είναι αυστηρότερος ο έλεγχος. Αυτό σημαίνει πως μάλλον θα ‘κυνηγήσουν’ Κινέζους popstars που μοιάζουν ‘θηλυπρεπείς’.

Πρόσφατα, η Κίνα έβαλε τεράστιους περιορισμούς για το gaming σε ηλικίες κάτω των 18. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως τα παιδιά κάτω των 18 χρονών θα μπορούν να παίζουν online παιχνίδια από τη Παρασκευή μέχρι τη Κυριακή καθώς και σε εθνικές αργίες, από τις 8 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.. Επίσης, θα πρέπει να συνδέονται με το πραγματικό τους όνομα, δίνοντας τη δυνατότητα στη κυβέρνηση να ελέγχει πιο εύκολα τη δραστηριότητα των ανθρώπων στο διαδίκτυο.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version