Home Games Free Games Obduction και Offworld Trading Company – Δωρεάν στο Epic Games Store

Obduction και Offworld Trading Company – Δωρεάν στο Epic Games Store

0

Δύο δωρεάν παιχνίδια δίνει και αυτή τη βδομάδα η Epic. Συγκεκριμένα, τα Obduction (αρχική τιμή 23.99€) και Offworld Trading Company (αρχική τιμή 29.99€).

Στο Obduction, ο χαρακτήρας που ελέγχεις απήχθη από τη Γη από εξωγήινους και μεταφέρθηκε σε έναν από τους διάφορους εξωγήινους κόσμους, με στόχο να προσπαθήσει να βρει έναν δρόμο για το σπίτι. Σε αυτό το first-person adventure παιχνίδι, εξερευνείς το περιβάλλον πολλών διαφορετικών κόσμων, το οποίο περιλαμβάνει έναν συνδυασμό εξωγήινων τοπίων και οικείων ανθρωπίνων ρυθμίσεων, επιλύεις παζλ και λαμβάνεις αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση του παιχνιδιού.

Ο δεύτερος τίτλος, το Offworld Trading Company, πρόκειται για ένα real-time παιχνίδι στρατηγικής και επιστημονικής φαντασίας που λαμβάνει χώρα στον Άρη, όπου έχουν πλέον σχημαστιστεί αποικίες, και οι μεγάλες εταιρείες της Γης παλεύουν να κυριαρχήσουν σε αυτή τη νέα αγορά. Όντας λοιπόν μία από τις μεγάλες αυτές εταιρείες, στόχος σου είναι να κυριαρχήσεις στη νέα αυτή αγορά, χρησιμοποιώντας σωστά τους διάφορους πόρους που σου δίνονται.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version