Home Games Gaming News No Man’s Sky: Επιτέλους έχει possitive κριτική στο Steam

No Man’s Sky: Επιτέλους έχει possitive κριτική στο Steam

0
No man's sky

Το No Man’s Sky είναι ένα από τα παιχνίδια που δημιούργησαν τεράστιο hype πριν την κυκλοφορία τους και τελικά απογοήτευσαν τον κόσμο. Αλλά, σε αντίθεση με άλλους τίτλους, οι developers δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά ώστε να αντιστρέψουν αυτή την εντύπωση. Η ανάπτυξη συνεχίστηκε, και σταδιακά προστέθηκαν όλες οι λειτουργίες που είχαν υποσχεθεί αρχικά, μαζί με πάρα πολύ επιπλέον δωρεάν περιεχόμενο.

Για πρώτη φορά μετά το 2016 που κυκλοφόρησε αρχικά, πριν λίγες μέρες η βαθμολογία του στο Steam έφτασε στο “Mostly Possitive”.

Το Steam γενικά έχει την ιδιαιτερότητα ότι στα παιχνίδια, αντί να δείχνει μια γενική βαθμολογία με αστεράκια, δείχνει ένα κείμενο που εκφράζει τη γενική αποδοχή ή όχι του τίτλου. Αυτό κυμαίνεται από το “Very Negative” ως το “Overwhelmingly Possitive”. Το Mostly Possitive σημαίνει ότι πάνω από 70% των βαθμολογιών είναι θετικές.

Συγχαρητήρια λοιπόν στη Hello Games, αφού κατάφεραν να δώσουν ένα παράδειγμα στο πως μια εταιρεία μπορεί να διορθώσει τα λάθη της και να αγαπηθεί από τους χρήστες.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version