Home Anime Το τελευταίο μέρος του Attack on Titan έρχεται τον Ιανουάριο

Το τελευταίο μέρος του Attack on Titan έρχεται τον Ιανουάριο

0

Μετά το τέλος του πρώτου μέρους της 4ης σεζόν, ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του τελευταίου μέρους του Attack on Titan.

Το 76ο επεισόδιο της σειράς, με όνομα “Danzai”, θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022 και υπεύθυνη για τη μετάδοση του θα είναι η NHK General.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε πως η NHK General θα προβάλλει μία συλλογή όλων αυτών που έχουν συμβεί μέχρι τώρα στη σειρά ως ‘πρόλογο’ για το τελευταίο μέρος.

Ο Yuichiro Hayashi είναι ο νέος σκηνοθέτης της τελευταίας σεζόν, ενώ υπάρχει και καινούργιο προσωπικό καθώς και studio, με το Mappa να είναι πλέον το νέο studio της σειράς.

Η σειρά άρχισε να κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2013, ακολουθώντας το ομώνυμο manga που βγήκε το 2009 και ολοκλρώθηκε τον Απρίλιο του 2021. Κανένας δε περίμενε την επιτυχία, καθώς όταν πρωτοβγήκε δεν είχε πολύ μεγάλο fan base από πίσω. Τώρα όμως αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους anime και manga, με ένα τεράστιο fan base να το ακολουθεί.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version