Home Anime Vinland Saga – έρχεται ο δεύτερος κύκλος και έχουμε trailer

Vinland Saga – έρχεται ο δεύτερος κύκλος και έχουμε trailer

0

Η σειρά Vinland Saga, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία το 2019, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. Τα Wit Studios ανακοίνωσαν το νέο κύκλο την Τετάρτη και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα teaser trailer που δείχνει στιγμές από τα επερχόμενα επεισόδια.

Ο πρώτος κύκλος του Vinland Saga, ακολουθούσε τον Thorfinn, ένα νεαρό βίκινγκ, ο οποίος μπήκε σε ένα πλήρωμα αναζητόντας την εκδικηση για το θάνατο του πατέρα του από τον τα χερια του Askeladd, καπετάνιου του πληρώματος.

Αν και το trailer δε μας δίνει πολλές πληροφορίες, δημιουργεί την εντύπωση ότι ο Thorfinn πλέον ψάχνει κάτι παραπάνω από εκδίκηση για να δώσει νόημα στη ζωή του, μετά τα γεγονότα του πρώτου κύκλου.

Ο χαρακτήρας του Thorfinn βασίζεται σε πραγματικό ιστορικό πρόσωπο, ενώ και όλη η σειρά πολλές φορές ανακατεύει πραγματικές ιστορίες στο σενάριο του.

Το animation της πρώτης σεζόν είχε γίνει από τη Wit Studio, που επίσης ήταν υπεύθυνη για τους τρεις πρώτους κύκλους του Attack on Titan. Η ίδια ομάδα θα κάνει και το νέο κύκλο, σε σκηνοθεσία Shūhei Yabuta και σχεδιασμό χαρακτήρων του Takahiko Abiru.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από το Amazon, τουλάχιστον στην Αμερική. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνίες κυκλοφορίας.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version