AnimeΤο τελευταίο μέρος του Attack on Titan έρχεται τον...

Το τελευταίο μέρος του Attack on Titan έρχεται τον Ιανουάριο

-

Μετά το τέλος του πρώτου μέρους της 4ης σεζόν, ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του τελευταίου μέρους του Attack on Titan.

Το 76ο επεισόδιο της σειράς, με όνομα “Danzai”, θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022 και υπεύθυνη για τη μετάδοση του θα είναι η NHK General.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε πως η NHK General θα προβάλλει μία συλλογή όλων αυτών που έχουν συμβεί μέχρι τώρα στη σειρά ως ‘πρόλογο’ για το τελευταίο μέρος.

Ο Yuichiro Hayashi είναι ο νέος σκηνοθέτης της τελευταίας σεζόν, ενώ υπάρχει και καινούργιο προσωπικό καθώς και studio, με το Mappa να είναι πλέον το νέο studio της σειράς.

Η σειρά άρχισε να κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2013, ακολουθώντας το ομώνυμο manga που βγήκε το 2009 και ολοκλρώθηκε τον Απρίλιο του 2021. Κανένας δε περίμενε την επιτυχία, καθώς όταν πρωτοβγήκε δεν είχε πολύ μεγάλο fan base από πίσω. Τώρα όμως αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους anime και manga, με ένα τεράστιο fan base να το ακολουθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

System Shock Review

Review από έναν γκειμερ που δεν έχει παίξει το System Shock (το παλιό) αλλά θυμάται τι χαμούλη ειχε κάνει.

War Mongrels – Κυκλοφόρησε η Renegade Edition

Η εκδοτική εταιρία Meridiem Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Renegade Edition του War Mongrels η οποία από σήμερα θα είναι διαθέσιμη για το PlayStation σε όλα τα καταστήματα της Ευρώπης

Everdream Valley: Κυκλοφόρησε για PC και Playstation

Οι εταιρείες Mooneaters, Untold Tales και VARSAV Game Studios ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του παιχνιδιού Everdream Valley σε PC και Playstation.

Alone in the Dark: Δύο αστέρια του Hollywood στο παιχνίδι

Στο προσεχές Alone in the Dark, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες για να ζήσουν την ιστορία του παιχνιδιού. Τους χαρακτήρες υποδύονται οι ηθοποιοί Jodie Comer (γνωστή από τις σειρές Killing Eve και Free Guy) και David Harbour (γνωστός από τις σειρές Stranger Things και την ταινία Black Widow).

The Last of Us – Το multiplayer παιχνίδι θα καθυστερήσει

Ένα δυσάρεστο νέο έγινε γνωστό για το The Last of Us. Δυστυχώς το multiplayer παιχνίδι θα καθυστερήσει ωστόσο το part 3 είναι υπό ανάπτυξη.

Ο Jason Ashcraft & ο Stu Block κυκλοφόρησαν νέο κομμάτι

Ο κιθαρίστας Jason Ashcraft (Helion Prime, Dire Peril, Planeswalker, Of Romulus) συνεργάστηκε με τον Stu Block (Into Eternity, Iced Earth) και επανακυκλοφόρησαν ένα τραγούδι των Dire Peril "My Vengeance Is Everything", το οποίο αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 2014.

Μην Χάσεις

10 ταινίες που αγαπάμε και δεν πήραν ποτέ Όσκαρ

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την απονομή των φετινών Όσκαρ. Όμως, όπως είναι γνωστό, ένα Όσκαρ δε σημαίνει απαραίτητα και μια καλή ταινία. Όπως, αντίστροφα, πολλές πολύ αγαπημένες και κλασικές ταινίες, τελικά δεν έχουν ούτε ένα Όσκαρ. Στο σημερινό μας αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε δέκα από αυτές.

TakGaming – Ένα ελληνικό κατάστημα για game keys

Το TakGaming είναι ένα νεοσύστατο ελληνικό game store στο οποίο μπορείτε να βρείτε κλειδιά για παιχνίδια και software σε εξαιρετικές τιμές.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα