AnimeΤο τελευταίο μέρος του Attack on Titan έρχεται τον...

Το τελευταίο μέρος του Attack on Titan έρχεται τον Ιανουάριο

-

Μετά το τέλος του πρώτου μέρους της 4ης σεζόν, ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του τελευταίου μέρους του Attack on Titan.

Το 76ο επεισόδιο της σειράς, με όνομα “Danzai”, θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022 και υπεύθυνη για τη μετάδοση του θα είναι η NHK General.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε πως η NHK General θα προβάλλει μία συλλογή όλων αυτών που έχουν συμβεί μέχρι τώρα στη σειρά ως ‘πρόλογο’ για το τελευταίο μέρος.

Ο Yuichiro Hayashi είναι ο νέος σκηνοθέτης της τελευταίας σεζόν, ενώ υπάρχει και καινούργιο προσωπικό καθώς και studio, με το Mappa να είναι πλέον το νέο studio της σειράς.

Η σειρά άρχισε να κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2013, ακολουθώντας το ομώνυμο manga που βγήκε το 2009 και ολοκλρώθηκε τον Απρίλιο του 2021. Κανένας δε περίμενε την επιτυχία, καθώς όταν πρωτοβγήκε δεν είχε πολύ μεγάλο fan base από πίσω. Τώρα όμως αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους anime και manga, με ένα τεράστιο fan base να το ακολουθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

One Piece: Έρχεται remake από το στούντιο του Attack On Titan

Το Netflix ανακοίνωσε ένα νέο anime remake του One Piece που ετοιμάζει με το WIT Studio το οποίο είναι υπεύθυνο και για το Attack on Titan.

One Piece – επιβεβαιώθηκε η δεύτερη σεζόν

Ο δημιουργός του One Piece, Eiichiro Oda, επιβεβαίωσε με ένα πολύ ενδιαφέρον video την ανανέωση της live action σειράς για δεύτερη σεζόν, από το Netflix.

Black Butler Trailer S4

Ανακοινώθηκε με τρέιλερ η τέταρτη σεζόν ενός από τα πιο γνωστά mainstream anime, το Black Butler. Έρχεται στο Crunchyroll το 2024.

Resident Evil: Death Island – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Capcom μαζί με την Sony Pictures ανακοίνωσαν πότε τελικά θα κυκλοφορήσει η Resident Evil: Death Island ταινία.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα