GamesGaming NewsJohn Romero: Ετοιμάζει συνέχεια του Sigil

John Romero: Ετοιμάζει συνέχεια του Sigil

Αυτή τη φορά για το Doom 2

-

Ο δημιουργός του Doom και συνιδρυτής της id Software, John Romero, επιστρέφει στο Doom, με τη συνέχεια του Sigil Mod που κυκλοφόρησε το 2019. Το Sigil 2 θα κυκλοφορήσει για το Doom 2. Ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας και είναι σε πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης.

Το αρχικό Sigil ήταν ένα ανεπίσημο expansion για το αρχικό Doom, αλλά σε σχέση με ότι άλλο mod κυκλοφορεί στην κοινότητα, το συγκεκριμένο ήταν φτιαγμένο από τον αρχικό δημιουργό του παιχνιδιού.

Ο John Romero, δημιουργός του Doom

Ο John Romero ανέφερε ότι δουλεύει στο Sigil 2 κατά τη διάρκεια του event Realms Deep, της 3D Realms. Όταν ρωτήθηκε σε τι δουλεύει, απάντησε “Στο Sigil 2. Έχουμε έναν πολύ ωραίο χάρτη, έχει πολύ πλάκα. Δεν μπορούμε να ορίσουμε ημερομηνία κυκλοφορίας. Αλλά πιστεύω ότι θα αξίζει όταν τελικά γίνει, καθώς έχει πολλά επίπεδα και θέλω να σιγουρευτώ ότι θα έχουν πολύ συνέπεια και πρόοδο και θα είναι αρκετά δύσκολα. Είναι πολύ διασκεδαστικά, σαν μια έκδοση του Doom 2 σε ότι νοιώθεις όταν παίζεις τα υπάρχοντα επίπεδα του Sigil.

Μπορείς να κατεβάσεις το πρώτο Sigil από το site Romero.com.

Άραγε ποια είναι τα σχέδια του μετά το Sigil 2; Αν συνεχίσει με αυτό το timeline, λογικά κάτι με το Quake; Σε σχετική ερώτηση απάντησε: “Δε γνωρίζω τι θα είναι η επόμενη κίνηση μετά το Sigil 2, αλλά λογικά κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα