SeriesAlien: Η σειρά μάλλον θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023

Alien: Η σειρά μάλλον θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023

-

Ο επικεφαλής της FX Networks John Landgraf ανακοίνωσε πως η σειρά Alien μάλλον θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Το franchise τρόμου και επιστημονικής φαντασίας ξεκίνησε με το Alien του Ridley Scott που κυκλοφόρησε το 1979. Ακολούθησαν τρία sequels, τα Aliens (1986), Alien 3 (1992) και Alien Resurrection (1997). Κάθε ταινία είχε διαφορετικό σκηνοθέτη, αλλά όλες ήταν γύρω από την Ellen Ripley (Sigourney Weaver) και τη προσπάθεια της να αντιμετωπίσει και να επιβιώσει ενάντια στους εξωγήινους οργανισμούς, γνωστούς ως Xenomorphs.

Το 2012 ήρθε ένα prequel από τον Scott, το Prometheus, που ακολουθήθηκε από το Alien: Covenant του 2017. Η πλοκή εξερευνεί αυτούς που δημιούργησαν τους Xenomorphs, γνωστούς ως Μηχανικούς. Αντί να είναι γύρω από τη Ripley, η αφήγηση γίνεται από την οπτική του ανδροειδούς David (Michael Fassbender). Ο κόσμος του Alien συνέχισε να μεγαλώνει μέσα από comics, βιβλία και παιχνίδια.

Alien (1979).
Alien (1979).

Σύμφωνα λοιπόν με τον John Landgraf, οι συντελεστές είναι πολύ αισιόδοξοι ότι η σειρά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Η πλοκή δε θα ακολουθεί τη Ripley, αλλά θα λαμβάνει χώρα στο μέλλον στη Γη.

Ο Noah Hawley, δημιουργός της σειράς, είχε ανακοινώσει πως η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα την Άνοιξη του 2022 καθώς είχε καθυστερήσει λόγω πανδημίας. Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμα ξεκάθαρες πληροφορίες για τη πλοκή της σειράς, οι fans έχουν τουλάχιστον το στοιχείο ότι μάλλον θα λαμβάνει χώρα στο κοντινό μέλλον στη Γη. Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν η σειρά θα είναι μόνο στο FX ή αν θα είναι διαθέσιμη και στο Hulu.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα