SeriesAlien: νέες πληροφορίες για τη σειρά από τον παραγωγό...

Alien: νέες πληροφορίες για τη σειρά από τον παραγωγό του Fargo και Legion

-

Το franchise του Alien επεκτείνεται με μια νέα σειρά, στην οποία παραγωγοί είναι ο Noah Hawley, γνωστός από το Fargo (τη σειρά) και το Legion, αλλά και ο ίδιος ο Ridley Scott. Από μια συνέντευξη του πρώτου στο Vanityfair, μάθαμε πολλές νέες πληροφορίες.

Αν και δεν υπάρχουν πολλές επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Hawley έδωσε κάποια στοιχεία από το σενάριο της σειράς Alien. Η ιστορία δε θα αφορά την Ellen Ripley (που ερμήνευσε η Sigourney Weaver στις ταινίες). Η ιστορία της Ellen Ripley έχει ήδη ειπωθεί και δεν υπάρχει κάτι νέο να προστεθεί. Επίσης, η σειρά θα διαδραματίζεται στη Γη, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι στιγμής στο franchise.

Σύμφωνα με τον Hawley, τα Alien πάντα ήταν κάπου παγιδευμένο. Σε μια φυλακή, σε ένα διαστημόπλοιο, κλπ. Θα είχε ενδιαφέρον αν “άνοιγε” το πεδίο και το Alien ήταν ελεύθερο.

Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί το σενάριο για τα δύο πρώτα επεισόδια και η παραγωγή θα ξεκινήσει την επόμενη Άνοιξη. Ο λόγος που η προ παραγωγή παίρνει τόσο καιρό είναι λόγω της ποιότητας των ειδικών εφέ που θα χρησιμοποιηθούν.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στον πέμπτο κύκλο του Fargo. Θα υπάρξει σίγουρα, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμη για να ξεκινήσει η παραγωγή. Μάλλον θα είναι η τελευταία, οπότε θα προσπαθήσουν να έχουν ένα ικανοποιητικό φινάλε, που να συνδέει τις ιστορίες των προηγούμενων σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

911 Operator – δωρεάν στο Epic Games Store

Το δωρεάν παιχνίδι αυτής της εβδομάδας στο Epic Games Store είναι το 911 Operator και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέχρι την επόμενη Πέμπτη.

One Piece – επιβεβαιώθηκε η δεύτερη σεζόν

Ο δημιουργός του One Piece, Eiichiro Oda, επιβεβαίωσε με ένα πολύ ενδιαφέρον video την ανανέωση της live action σειράς για δεύτερη σεζόν, από το Netflix.

Η Evangelia live στο 3ο Athens Art Festival

Η εκρηκτική Evangelia έρχεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Athens Art Festival στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ Δ. Αθηναίων για ένα μοναδικό live

Αγοραφοβικό Φεστιβάλ: Το πρόγραμμα των τριών σκηνών

Πλησιάζει το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2023 και ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των τριών σκηνών του για τις δύο μέρες.

New Zero God & Anima Triste live

Οι Anima Triste επιστρέφουν στα συναυλιακά δρώμενα αυτή την φορά στο πλευρό των New Zero God για μια δυνατή βραδιά στο Level 69 στο Μοσχάτο.

Mayans M.C. – Πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου στο FX Greece

Η σειρά Mayans M.C. επιστρέφει με τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο επεισοδίων τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 22.40, αποκλειστικά στο FX.

Μην Χάσεις

10 ταινίες που αγαπάμε και δεν πήραν ποτέ Όσκαρ

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την απονομή των φετινών Όσκαρ. Όμως, όπως είναι γνωστό, ένα Όσκαρ δε σημαίνει απαραίτητα και μια καλή ταινία. Όπως, αντίστροφα, πολλές πολύ αγαπημένες και κλασικές ταινίες, τελικά δεν έχουν ούτε ένα Όσκαρ. Στο σημερινό μας αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε δέκα από αυτές.

TakGaming – Ένα ελληνικό κατάστημα για game keys

Το TakGaming είναι ένα νεοσύστατο ελληνικό game store στο οποίο μπορείτε να βρείτε κλειδιά για παιχνίδια και software σε εξαιρετικές τιμές.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα