MoviesMovie NewsCube: Έρχεται Ιαπωνικό remake του καλτ - κλασικού θρίλερ

Cube: Έρχεται Ιαπωνικό remake του καλτ – κλασικού θρίλερ

-

Η Ιαπωνική εταιρεία Shochiku κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το remake του καλτ – κλασικού θρίλερ Cube του Vincenzo Natali.

Το Cube κυκλοφόρησε το 1997 σαν indie Καναδική ταινία από τον σκηνοθέτη και συγγραφέα Vincenzo Natali. Η ταινία ακολουθεί μία ομάδα ανθρώπων με αρκετά διαφορετικές προσωπικότητες που προσπαθούν να βγουν από έναν θανάσιμο λαβύρινθο αποτελούμενο από δωμάτια σε σχήμα κύβου. Παρά το πολύ μικρό budget της ταινίας, αποδείχθηκε πολύ μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσε έμπνευση για πολλές παρωδίες και απομιμήσεις.

Το trailer της Shochiku δείχνει πως η ταινία παραμένει αρκετά κοντά στην original. Τα δωμάτια σε μορφή κύβου φαίνεται πως είναι αρκετά απλά σε design, αλλά αποτελείται από πολλές τρομακτικές παγίδες, όπως επιβλαβές αέριο, σύρματα με λεπίδες και φλογοβόλα που πυροδοτούνται από τη πτώση ενός παπουτσιού.

Σύμφωνα με το trailer, η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου στην Ιαπωνία, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση για παγκόσμια προβολή.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Doom: Ο John Romero ξανά με τον John Carmack για τα 30 χρόνια

Ο John Romero έκανε ένα live στο Twitch για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του Doom, έχοντας ως καλεσμένο τον John Carmack.

The Game Awards 2023: Τα Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε η απονομή των The Game Awards 2023, με μεγάλο νικητή της βραδιάς το Baldurs Gate 3, το οποίο κέρδισε 6 βραβεία.

Cooking Fever Duels: Κυκλοφορεί για κινητά

Η Nordcurrent ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Cooking Fever Duels για Android και iOS, ένα spin-off της δημοφιλούς σειράς, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

Νεκρός σε τροχαίο senior developer του 7 Days to Die

Η ομάδα ανάπτυξης του 7 Days to Die ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες το θάνατο του Robert Dishong, senior developer στο παιχνίδι, από τροχαίο.

Μην Χάσεις

10 ταινίες που αγαπάμε και δεν πήραν ποτέ Όσκαρ

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την απονομή των φετινών Όσκαρ. Όμως, όπως είναι γνωστό, ένα Όσκαρ δε σημαίνει απαραίτητα και μια καλή ταινία. Όπως, αντίστροφα, πολλές πολύ αγαπημένες και κλασικές ταινίες, τελικά δεν έχουν ούτε ένα Όσκαρ. Στο σημερινό μας αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε δέκα από αυτές.

TakGaming – Ένα ελληνικό κατάστημα για game keys

Το TakGaming είναι ένα νεοσύστατο ελληνικό game store στο οποίο μπορείτε να βρείτε κλειδιά για παιχνίδια και software σε εξαιρετικές τιμές.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα