MoviesMovie NewsΟ J.K. Simmons είναι ένας κοινωνιοπαθής δολοφόνος στο νέο...

Ο J.K. Simmons είναι ένας κοινωνιοπαθής δολοφόνος στο νέο θρίλερ ‘The Woods’

-

O J.K. Simmons είναι έτοιμος να επισκεφτεί την σκοτεινή πλευρά του για το The Woods, ένα θρίλερ που θα δείξει τον ηθοποιό στον ίσως πιο σαδιστικό ρόλο στη ζωή του. Δίπλα στον J.K. Simmons θα είναι οι Allen Leech και Fernanda Urrejola. Ο Randle Schumacher είναι ο παραγωγός για τη Rubber Tree Productions.

Γραμμένο από τους Schumacher και Carolyn Carpenter, το The Woods ακολουθεί “ένα έφηβο κορίτσι που βασανίζεται από άγχος λόγω κάποιου τραγικού γεγονότος στο παρελθόν της που κυνηγιέται στο δάσος από έναν κοινωνιοπαθή δολοφόνο.” Έχουμε δει ξανά τον Simmons σε ρόλο ‘κακού’, αλλά το να υποδύεται έναν ψυχοπαθή δολοφόνο που κυνηγάει ένα κορίτσι στο δάσος είναι κάτι καινούργιο για αυτόν. Οι ρόλοι των Allen Leech και Fernanda Urrejola δεν είναι ακόμα γνωστοί.

Ο J.K. Simmons στο Whiplash (2014)

Σε μία συνέντευξη του, ο ηθόποιος εξήγησε τον λόγο που ήρθε η στιγμή να υποδηθεί έναν τόσο μοχθηρό ρόλο: “Δεν ήθελα να υποδηθώ κάποιον πραγματικά τρομακτικό κακό τύπο όσο τα παιδιά μου ήταν μικρά, γιατί δεν ήθελα να επηρεαστούν αν έβλεπαν τη ταινία και δεν ήθελα να φέρω τέτοια ενέργεια στο σπίτι μετά από μία έντονη μέρα στα γυρίσματα,” είπε ο Simmons. Τώρα, τα δύο του παιδιά έχουν μεγαλώσει και βρίσκονται στο πανεπιστήμιο, δίνοντας τη δυνατότητα στον Simmons να εξερευνήσει περισσότερο τη πιο σκοτεινή αυτή πλευρά του.

Οι λάτρεις του ηθοποιού μπορεί να τον θυμούνται στον ρόλο του Vernon Schillinger στο δράμα του HBO Oz που διαδραματίζεται σε φυλακές. O Vernon, ήταν ο αρχηγός μιας ακραία ρατσιστικής ομάδας που ήταν υπεύθυνη για πολλούς φόνους και άλλες σαδιστικές πράξεις που έγιναν στους κρατούμενους. Ο Simmons βέβαια έγινε πολύ γνωστός όταν υποδύθηκε τον J. Jonah Jameson στο Spiderman, έναν ρόλο που θα επισκεφτεί ξανά τον χειμώνα στο Spider-Man: No Way Home.

Η επιλογή του Simmons για τον ρόλο στο Woods δεν ήταν τελείως τυχαία. Είναι παντρεμένος εδώ και 25 χρόνια με την Michelle Schumacher, την σκηνοθέτιδα της ταινίας. Έχει πρωταγωνιστεί και στις I’m Not Here και 3 Geezers! της Michelle, καθώς και στη μικρού μήκους ταινία της The Floor. Η Michelle έχει συνεργαστεί με τον Simmons και ως ηθοποιός στο Oz, όπου υποδυόταν την Norma Clark.

Η ταινία δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σίγουρα οι λάτρεις του ηθοποιού είναι ενθουσιασμένοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα