GamesΈλληνας πολιτικός υποκλίνεται σε πυροσβέστες από video game

Έλληνας πολιτικός υποκλίνεται σε πυροσβέστες από video game

-

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, σε μια δημοσίευση του στο Facebook πριν δύο μέρες, αποφάσισε να εκφράσει τον θαυμασμό του προς τις δυνάμεις της πυροσβεστικής. Μόνο που, αντί για πραγματική φωτογραφία, χρησιμοποίησε το εξώφυλλο του παιχνιδιού Firefighters – The Simulation.

Το εξώφυλλο του παιχνιδιού:

Firefighters: The simulation

Φυσικά η γκάφα σχολιάστηκε από τους χρήστες του διαδικτύου που το πρόσεξαν αμέσως, με αποτέλεσμα να γίνει επεξεργασία της δημοσίευσης ώστε να αφαιρεθεί η φωτογραφία.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Νέο Video: 5 παιχνίδια που μας απογοήτευσαν το 2022

Το νέο μας video με τη Melody είναι εδώ. Κάνουμε έναν απολογισμό των παιχνιδιών που μας απογοήτευσαν περισσότερο μέσα στο 2022.

Νέο Video: 10 παιχνίδια που περιμένουμε στο 2023

Η Melody παρουσιάζει το νέο μας video με τα 10 παιχνίδια που περιμένουμε μέσα στο 2023. Το Hype για κάποια από αυτά είναι μεγάλο!

5 παιχνίδια που μας απογοήτευσαν το 2022

Το 2022 πέρασε και ήρθε η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς. Μεταξύ άλλων, στο τι παιχνίδια περιμέναμε μέσα στη χρονιά, αλλά τελικά όταν κυκλοφόρησαν μας απογοήτευσαν.

10 παιχνίδια που περιμένουμε στο 2023

Το GeekDom διαλέγει 10 παιχνίδια που περιμένουμε μέσα στη νέα χρονιά και το hype είναι μεγάλο. Τι λέτε; θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας;

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα